Devlet öfke ve kinle iş yapmaz

Devlet öfke ve kinle iş yapmaz

FETÖ SORUŞTURMASINDA MAĞDUR OLDUĞUNU İLERİ SÜREN 620 KİŞİNİN DİLEKÇESİ CHP GENEL MERKEZİNE GÖNDERİLDİ

FETÖ SORUŞTURMASINDA MAĞDUR OLDUĞUNU İLERİ SÜREN 620 KİŞİNİN DİLEKÇESİ CHP GENEL MERKEZİNE GÖNDERİLDİ

Devlet öfke ve kinle iş yapmaz 

CHP Kırıkkale Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık bu zamana kadar kendilerine mağdur olduklarını ileri süren 630 kişinin müracaat ettiğini ve bu kişilerle ilgili ilgili girişimde bulunduklarını söyledi.

620 KİŞİYLE BİRE BİR GÖRÜŞÜLDÜ

Kızık konuyla ilgili yaptığı açıklamada ?Açığa  alınan  ve  ihraç edilen 620 kişiyle yüz yüze  görüşülüp  genel  merkezimizde  kurulan  kriz  masasına Kırıkkale İl Örgütü olarak ilgili dilekçeleri ulaştırdık? dedi. Devletin öfke ve kinle iş yapmaması gerektiğini belirten Kızık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?İktidar 14 yıldır ülkeyi yönetiyorlar. 14 yıl ülkeye istikrar mı geldi? Her dört gençten biri işsiz. Ekonomi felaket. Vatandaş borç batağında sürekli istikrar istikrar dediniz ama 14 yıl süresince istikrarsızsınız. 14 yılda istikrarı getirmediyseniz kaç yılda getireceksiniz? İktidar için istikrarsızlık istikrar haline geldi.?

KİŞİNİN SUÇU KİŞİYİ BAĞLAR

Birisi suç işlediyse bütün aile suçlu oluyor. Şayet FETÖ terör örgütüyle bağlantısı olan kim varsa bunun içinde siyasetçi, bürokrat, iş adamı cezasını çeksin ama bir sendikaya üye oldu diye işten ihraç edilmesin, at izi it izine karışmasın. Aileleri mağdur edilmesin.?

DARBELERDEN MAĞDUR OLAN BİZLERİZ

?Darbelerden en çok mağdur olan bizler Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ve üyeleri olarak her zaman demokrasiyi, hukuku, adaleti, insan hak ve özgürlüklerini savunduk. Temennimiz suçlu ile suçsuzun ayırt edilmesidir.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız