Devlet, denemekle yönetilmez

Devlet, denemekle yönetilmez

KARARLI ADIMLAR ATILMALI

Devlet, denemekle yönetilmez

Türk Ocakları ülkemizde yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada seçimlerden sonra ülkemizde hortlayan ve acımazsızca insanlarımıza ve genç fidanlarımıza kast eden kalleş saldırılarla karşı karşıya olduğumuz bildirildi. Açıklamada ?Devlet denemekle yönetilmez? denildi.

SALDIRILAR KALLEŞ VE KAHPECE

Açıklamada şu ifadelerde yer verildi ?Bizi yüz yüze mağlup edemeyenler kahpece saldırılarla emellerine kavuşma sevdasındadırlar. Çeşitli menfaatler için PKK ve yan unsurları tarafından kandırılmış binlerce zavallı, güvenlik güçlerimiz tarafından mezarı dahi olmayan birer leş haline getirilmektedir. Şehit verdiğimiz bu acı günleri yaşamamayı çok arzu ederdik. Türk Ocakları olarak hem genel merkez hem de Kırıkkale Şubesi olarak toplantılar, tebliğler ve sosyal medya uygulamaları üzerinden defalarca uyardık. Ne olduğu dahi tanımlanmamış olan ÇÖZÜM SÜRECİ sonuç getirmez, bu yoldan dönün, dağdaki dış mihrakların kuklası olan, elince binlerce insanlık, milyarlarca dolarlık saltanatı olan bu şerefsizler sırf sizin platonik hülyanız için bu kalkışmadan vazgeçmezler dedik. Her fırsatta uyardık. Ancak ülkeyi yönetenler bizi duymazdan geldiler, sözlerimizi yok saydılar. Haksız çıkmayı, yanlış düşünenin biz olmasını çok isterdik. Tek biz yanlış olsaydık, milletin gözünde,  gereksiz yere komplo teorileri üreten, her şeyin altında bir kötülük arayan paranoyaklar olsaydık ta bu genç fidanlarımız analarından, sevdiklerinden, yavrularından ayrılıp toprağa düşmeseydi.?

DEVLET YÖNETİMİ DENEME İLE OLMAZ

?Devlet yönetimi bir deneyelim olursa olur olmazsa o zaman başka bir şey düşünürüz diyebileceğiniz bir yer değildir. Devlet yönetiminde kararlar klimalı güvenli salonlarda verilse de icraat sıcakta, soğukta, yağmurda, çamurda, dağda, mayına karşı, uyuşturucularla kendinden geçmiş hayvanlaşmış teröriste karşı verilir. O salonlarda kolay olan her şeyin gerçek hayatta ciddi bir bedeli vardır. Devlet adamlarının bunun bilinci içinde olması, saha şartlarını bilenlerin bilgilerinden istifade ile doğru kararlar alması beklenir. Ülkemizde yaşanan çeşitli davalar (Balyoz, Ergenekon, Paralel Yapı) maalesef suçlu ya da suçsuz birçok eğitimli, deneyimli güvenlik görevlisini etkilemiştir. Güvenlik güçlerindeki görev organizasyonlarında değişiklik yapılmasına neden olmuş bu da çözüm süreci döneminde terör örgütünün işine yaramıştır. Kışlasında veya karakolunda kapalı kalan güvenlik güçleri belli ki bölgedeki üstünlüklerini kaybetmişlerdir. Terör örgütü bir ay boyunca yol kapatabilmiş, yolun altına yüzlerce el yapımı patlayıcı yerleştirebilmiş, yerleşim yerlerinde silah ve patlayıcı stoklayabilmişlerdir. Medyadan alınan bilgiler ışığında bir takım ülke istihbarat servislerinin teröristlere şehir içi savaş eğitimi verdiklerini söylemek mümkündür. Hatta hassasiyetinden ötürü bu teröristlerin şehrimizde de bir takım faaliyetleri hedeflemesini gözden kaçırmamak gerekir.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ