Devlet daima şehit yakınının yanında

Devlet daima şehit yakınının yanında

VALİ KOLAT, AİLEYE SABIR DİLEDİ

Devlet daima şehit yakınının yanında

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat ile Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ve eşi Kadriye Dağ şehit ailesini ziyaret etti. Kolat şehidin babasına başsağlığı dileyerek devletin daima şehit ailelerinin yanında ve emrinde olduğunu söyledi.

TAZİYE DİLEDİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve beraberinde eşi İlksen Kolat Kars´ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk´ün ailesinin yaşadığı Kalekışla köyündeki anne ve babasını ziyaret ederek taziyelerini iletti.

AİLEYE SABIR DİLEDİ

Şehit ailesinin evinin önünde kurulan çadırda şehit babası Habip Öztürk ve annesi Elif Öztürk´le bir araya gelen Kolat, şehit Nurettin Öztürk´e Allah´tan rahmet, ailesine de sabırlar diledi. Baba evindeki çadırda Kur´an-ı Kerim okunmasının ardından şehit için okunmuş 109 hatim, şehidin ruhuna bağışlanarak dua yapıldı. Baba Habip Öztürk ve annesi Elif Öztürk de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi

EŞLERİYLE BİRLİKTE

Kolat´a eşi İlksen Kolat, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kaymakam Fikret Dağ ve eşi Kadriye Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin ile diğer yetkililer de eşlik etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü