Develi Cıvıklısı Ahmet ve Doğan ustalardan yenir

Develi Cıvıklısı Ahmet ve Doğan ustalardan yenir

Kırıkkale?ye kebabı ve Develi Cıvıklısını tattıran Ahmet ve Doğan usta, Yüksek İhtisas Hastanesi Aşiyan Düğün Salonu yanında Nadir Develi Cıvıklısı olarak faaliyete başladı.

Yılların tecrübesini Kırıkkalelilerin damak tadına sunan Ahmet ve Doğan ustalar, yeni açtıkları lokantada müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Önce müşteri memnuniyetti diyen Ahmet ve Doğan ustalar, farklılıklarını fark ettiriyorlar.   

EVLERE HİZMET 
Müşterilerine çay ve salataları ikram eden Ahmet ve Doğan ustalar, evlere ile işyerlerine paket servisi yapıyor. Kırıkkale?nin her tarafına en kısa süre ulaşan paket serviste insanlar, farklı bir tatta sahip oluyorlar. 

BOL ÇEŞİT MENÜ 
Her öğüne farlı lezzetler sunan Ahmet ve Doğan ustalar, sabah kahvaltısında kahvaltı tabağı, omlet, sucuklu yumurta, menemen, cevizli pide, peynirli pide, tahinli pide ve çorba bulunuyor. Pidelerden develi cıvıklısı, kıymalı, kaşarlı, sucuklu, karışık, pastırma, lahmacun ve pizza menüde yer alıyor. Kiremit, kebaplar ve tatlı çeşitleriyle Doğan ve Ahmet ustalar farklı olduğunu gösteriyor. 
TELEFON KADAR YAKIN 
En kısa sürede servisleriyle müşterilerine ulaşan Doğan ve Ahmet ustalar, bir  telefon kadar yakın olduklarını söyledi. Telefon numaraları: 0 318 230 05 05/0546 657 48 59  ve 0545 901 51 59 


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım