Devasa boru her gün ölümü çağırıyor

Devasa boru her gün ölümü çağırıyor

Belediye İş Merkezi üzerinde bulunan boru vatandaşları tedirgin ediyor.

Her gün yüzlerce insanın altından geçtiği devasa boru, vatandaşların tepkisine sebep oluyor. Bazı vatandaşlar ise, tehlikeden habersiz ailesiyle birlikte altından yürüyor.  Belediye yaklaşık 20 metre uzaklıktaki borunun akıbetinin ne olacağı kime bilmediği söyleniyor. Çağrı merkezi inşaatının molozlarının atılması için inşa edilen boru büyük bir rüzgârda yerinden kopacağı iddia ediliyor.

BİR ADIM YAKINDA

Belediyenin devasa boruya bir adım yakın olduğunu belirten vatandaşlar, ?Yetkililerin, her gün belediyede ama tehlikeyi fark etmiyor mu?  Ya da tehlikeden haberi yok mu? İnsanlar birileri öldükten sonra suçlu aramaya başlar. Devasa boru bir insanı öldürdükten sonra suçlu aramaya gerek yok. Asıl suçlu zamanında tedbir alamayanlardır.? dedi.

YARIM SAATLİK İŞ

Borunun yarım saat içinden sökülüp kaldırılabileceğini ifade eden esnaflar, ?Aylardır her gün ölümü çağrıştıran boru, biran önce kaldırılmalıdır. Tekrar lazım olursa yerine monta edilmelidir. Yoksa bunu yapacak teknoloji Kırıkkale?de yok mu? Bu kadarı yapılmazsa yapacak insanlar göreve getirilmesi gerekir.? diye konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü