Deva yöneticileri kamuoyuna tanıştırıldı

Deva yöneticileri kamuoyuna tanıştırıldı

İLK DEFA GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

İLK DEFA GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

Deva yöneticileri kamuoyuna tanıştırıldı

Deva Partisi Kırıkkale Kurucu Yönetim Kurulu, İsmail Oğuz Karakuş’un başkanlığında, 20 kişiden oluşan yönetimiyle basın mensuplarıyla buluştu. Basın toplantısına Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Kurucu Üyeler İbrahim Işıkoğlu, Emir Varol, İsmigül Selamoğlu ve Gülşah Erkuş katıldı.

Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemlerde sorumluluk duygusuyla Kırıkkale’mize ve ülkemize deva olmak için yola çıktıklarını dile getiren Kurucu İl Başkanı Karakuş, “Deva Partisi olarak Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve birbirinden kıymetli kurucu üyelerimizle birlikle hukukun üstünlüğüne, özgürlüğe, adalete, demokrasiye ve temel insan haklarına bağlı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme ve ayrımcılığın yaşanmadığı; vatandaş odaklı, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve denetlenebilir; gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı saygın ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek için bu yola çıktık.”

“Bizim üzerimize düşen görev, önce bulunduğumuz ortamda daha sonra kendi çevremizde, şehrimizde ve ülkemizde bu ideal için çalışmaktır. Bu ideali gerçekleştirmek için güzel Kırıkkale’mizde var gücümüzle çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacak, genç yaşlı, çoluk çocuk demeden hemşehrilerimizin derdini dinleyip onların derilerine derman olmak için uğraşacağız. Kırıkkale’mizin sorunlarını tespit edip istişare ve ortak akılla çözüm yolları arayacak ve dertlerimizin son bulması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bizler bu şehirde yaşıyoruz ve sorunlarını yakından biliyoruz. Şehrimizin yaraları var, bu yaraları sarmak için de gece gündüz çalışacağız.”

 “Bugün bu toplantıda kıymetli basın mensuplarımızla, İl Kurucu Yönetim Kurulumuzu buluşturmak istedik. İl Kurucu Heyetimizle birlikte yürüttüğümüz titiz çalışmalar sonucunda birbirinden değerli 21 kişilik İl Kurucu Yönetim Kurulumuzu belirledik. Çalışmalarımızı yaparken Parti Tüzüğümüze uygun olarak il yönetimimizin yüzde 50’sinden fazlası ilk defa bir siyasi partide görev almış arkadaşlarımızdan oluşmakta olup, ekibimizde altı da kadın arkadaşımız bulunmaktadır. İl Yönetim Kurulumuzla birlikte çok çalışıp, Şehrimiz ve Ülkemiz adına güzel işler yapacağız.”

“Bin bir zorluk içerisinde görevlerini yerine getiren yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Kırıkkale’mizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarımızın gösterecekleri duyarlılık ve bu konuda yapacakları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlayacaktır.”

“Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçanı olan basın kuruluşlarımızın etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Basın, toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamakladır” dedi.



İLHAT
8.08.2020 13:13:57
hay maşallah. ne maske var nede mesafe. ülke bunlara kaldıysa ört ki ölem.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız