DESTEKLİYORUZ

DESTEKLİYORUZ

Kırıkkalespor taraftar guruplarının tribünden çekilme kararına ilişkin Kırıkkalepor Yönetim Kurulu açıklamalarda bulundu.

Kırıkkalepor yönetimi  tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Kırıkkalespor taraftar gurupları sosyal medya üzerinden “Tribünden Çekilme” kararı aldıklarını duyurmuşlardır. Lafı hiç uzatmadan aldıkları bu kararı sonuna kadar desteklediğimizi ifade ediyor, belki de tarihte ilk defa Kırıkkalespor’un önünü açacak bir karar aldıkları için kendilerini tebrik ediyoruz.

Kulüpler taraftar destekleriyle ayakta dururlar. Taraftarlar kulübün madden ve manen en büyük destekçisi olması gerekenlerdir. Bir tane bilet dahi almayan, sahte makbuzlar basıp il il dolaşıp Kırıkkalespor’a diye para toplayan, sahamızda ki maçlarda takımının değil rakibinin işine ne geliyorsa onu yapanlar Taraftar olamazlar! 

Etkin kullandıkları sosyal medya aracılığıyla deplasman parası adıyla sürekli Kırıkkale’nin iş insanlarını, siyasetçilerini tehdit ederek, Kırıkkale insanını bütünleştirecek olan Kırıkkalespor’u toplumdan uzaklaştırıp, şehirle bütünleşmesine mani olanlar taraftar olamazlar!

Kongre süreçlerinde “kişisel çıkarları” gözeterek, şehirde fitne ateşi yakıp adaylar arasında ki gerilimleri tırmandırıp, Kırıkkale’nin Kırıkkalespor’un geleceğini “kişisel menfaatleriyle” tayin etmeye çalışanlar taraftar olamazlar! Sözde destekledikleri takıma maddi hiçbir faydası olmadığı gibi, içerdeki her maç disiplin kurallarına aykırı hareket ederek, kulübün maddi olarak ceza almasına sebep olup, kulübünü maddi olarak zorda bırakanlar taraftar olamazlar! İçerdeki maçlarda, daha maç başlamadan protestolara başlayıp, bireyselmiş gibi görünen homurdanmalarla küfürlerle, kendi futbolcusunu baskı altına alıp, takımının mağlubiyetine sebep olanlar taraftar olamazlar!

Nemalanamadıkları yönetimleri düşürüp, şovenist tavırları nedeniyle nemalanacaklarını düşündükleri isimleri Kulübün başına getirmek için, Kırıkkalespor’un başarısız olması adına her şeyi yapanlar taraftar olamazlar! Bir gün Kırıkkalespor maçı izlememiş, bir tane Kırıkkalespor’un tarihi maçını bilmeyen, Kırıkkale’de dahi oturmayan tipleri hiç araştırmadan, ne olduğuna dahi bakmadan sırf lüks arabayla geldi bunun etinden sütünden faydalanırız diye Kırıkkalespor Başkanlığına yakıştıranlar taraftar olamazlar! Kırıkkalepor yönetim kurulu olarak diyoruz ki; Kırıkkalespor adına ilk defa doğru bir karar aldınız. Sizleri bu kararınızdan dolayı tebrik ediyor, sonuna kadar destekliyoruz” denildi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız