Destekleme listesi askıya çıkarıldı

Destekleme listesi askıya çıkarıldı

Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, 2012 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt olmuş veya kaydını güncellemiş çiftçilere mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteklemesi yapılacağını söyledi.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK

İl Müdürü Kırbaş, destekleme kapsamında peyzaj ve süs bitkileri, özel çayır, mera ve orman emvali alanlarına mazot desteği olarak 2,70 TL/Da., kimyevi gübre desteği olarak  3,70 TL/Da., hububat, yem bitkileri, baklagiller, yumru bitkileri sebze, meyve alanlarına mazot desteği olarak 4,00 TL/Da., kimyevi gübre olarak 5,00 TL /Da., Yağlı tohumlu bitkiler ve endüstri bitkileri alanlarına mazot desteği olarak 6,40 TL/Da., kimyevi gübre desteği olarak 6,30 TL/Da., toprak analizi yaptırılan alanlar için ise dekar başına 2,50 TL/Da. destekleme ödemesi yapılacağını söyledi.

ASKI SÜRESİ

Söz konusu destekleme ödemelerine müracaat eden üreticilere ait listesinin askıya çıkarıldığını, askıdaki listede belirtilen bilgiler ışığında ödeme yapılacağını belirten Kırbaş sözlerine ?Listeler mahalle, köy ve beldelerde 10 gün süre ile askıda kalacaktır. Bu süre içerisinde listelerin incelenerek bilgilerin doğruluğunun kontrol edilmesi gerekmektedir. Eğer bilgilerde hata var ise askı süresi içerisinde bu hatalar Kırıkkale İl/İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine müracaat edilerek düzeltilmelidir? dedi.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı