Desteğimiz her zaman sürecek

Desteğimiz her zaman sürecek

Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen Türk Halk Müziği Konseri üniversite mavi salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Korkmaz yaptığı konuşmada verilen desteğin her zaman süreceğini söyledi.

ÜNİVERSİTEMİZE NE YAPSAK AZDIR

Yenilenmesini Kırıkkale Belediyesinin üstlendiği üniversite Mavi Salonunun açılışı Kırıkkale Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi öğrencilerinin vermiş olduğu Türk Halk Müziği Konseri ile gerçekleştirildi. Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat?ın yanı sıra Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Üniversite Rektörü Ekrem Yıldız, Garnizon Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu katıldı. Programa üniversite öğrencilerinden de yoğun katılım oldu. Program sonunda konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesine verilen desteğin her zaman süreceğini belirterek,?Bu zamana kadar üniversitemizin hep yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Üniversitemize ne yapsak azdır? ifadesinde bulundu.



p.gerçek
31.03.2013 21:54:01
Kırıkkalemiz maalesef AK parti döneminde sadece kaldırımlara aktardığı milyonlarca parayı heba etmekte,bundan son derece üzüntü duymaktayım.Umarım MHP adayı Adnan Akıncıymış,Adnan bey bunlardan ders alırda MHP de aynı yanlışları yapmaz kırıkkalemizin hak ettiği manada hizmeti getirir diyor saygılar sunuyorum.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü