Dershanelerden okullara destek

Dershanelerden okullara destek

Eğitimde dayanışmanın kaliteyi getireceği inancını taşıyan dershaneler, okullarda olan desteklerini sürdürüyorlar. Kırıkkale?nin köklü dershanelerinden Sınav Dergisi Dershanesi, okullara destek ve kitap okuma sevgisini kazandırma projesi çerçevesinde sürd

Haber-Foto: Habilhan Pehlivanlı

HEPİMİZİN DERDİ EĞİTİM

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen kampanyada Millî Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm öğrencileretavsiye edilen Türk ve Dünya Klasiklerinden oluşan kitap setinin dağıtımını yapan Sınav Dergisi Dershaneleri Kırıkkale Şube Yöneticileri Lütfi Ağırman ve Bayram Aydoğdu, kendileri için en büyük mutluluğun, çocuklarımızın gözlerindeki sevinç olduğunu ifade ettiler. Kitap dağıtımı sırasında bir konuşma yapan Sınav Dershanesi Kurucu Müdürü Lütfi Ağırman, ?İster özel ister devlet kurumu olsun, okullar hepimizindir. Hepimizin hedefi aynı. Bizler çocuklarımıza ve gençlerimize en güzel eğitimi vermek ve bu eğitim ortamını hazırlamak üzere kendisini feda etmiş birer eğitim neferleriyiz. Bu yolda dayanışma ve yardımlaşma şarttır. İşte biz de öğrencilerimize kitap okuma sevgisini aşılamak ve maddî imkânsızlıklar sebebiyle dershane desteği alamayan öğrencilerimize kaynak kitap desteğinde bulunmak amacıyla zaman zaman bu tür çalışmalar yapmaktayız? dedi.

 

100 TEMEL ESER DAĞITILDI

Daha sonra Türk ve Dünya Klasiklerinin seçkin kitaplarından oluşan ve Millî Eğitim Bakanlığının okullarımıza tavsiye etmiş olduğu 100 Temel Eser?den oluşan kitap setinin Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencilerine dağıtımına geçildi. Ayrıca okulda yapılan deneme sınavında 8. Sınıflar arasında ilk üç sırayı paylaşan öğrencilere de Sınav Dershanelerinin kaynak kitaplarından oluşan birer set de hediye eden dershane Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu, ?Çocuklarımızın başarılı olabilmeleri ve gelecekte en güzel konumlara yükselebilmeleri için el birliğiyle çalışmaya devam etmeliyiz. Özel öğretim kurumlarından önce bizler de çeşitli okullarda görev yaptık ve okullarımızın eksiklerinden haberdarız. Bu anlamda elimizden gelen desteği her okulumuza sağlamak için bizler de gayretlerimizi sürdürüyoruz? dedi.

 

BU DAYANIŞMA SÜRMELİ

Programda bir konuşma yapan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Denizedalan da geçtiğimiz ay içerisinde Atatürk Sağlık Meslek Lisesi?nin 3. Sınıflara hediye ettiği kitaplardan sonra, Sınav Dershanesi?nin de böyle bir jest yapmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Bu dayanışmanın eğitim veren özel, resmî tüm kurumlar arasında artarak sürmesini dileyen Mehmet Denizedalan, dershane yöneticilerine de teşekkür etti.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti