Dershaneler kapatılırsa esnaf etkilenir

Dershaneler kapatılırsa esnaf etkilenir

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, dershanelerin kapatılmasına karşı olduklarını söyledi.Dershanelerin, şehir esnafına önemli katkılar sağladığını belirten Köstekli, üniversite öğrencilerine hizmet veremeyen esnafın,

BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, dershanelerin kapatılmasını öngören taslak ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dershanelerin şehir ekonomisine büyük bir katkı sağladığını belirten Köstekli, dershanelerin kapatılmaması gerektiğini söyledi. Öğrencilerin şehirde bulunan esnafa büyük bir katkı sağladığını belirten Köstekli, şehir merkezine gelen öğrencilerin büyük çoğunluğunun dershane öğrencisi olduğunu bildirdi.

 

KIRIKKALE’DE YARARLI BİR KURUM HALİNE GELDİ

Kırtasiyeden, lokantacıya herkesi yakından etkileyecek olan tasarının meclisten geçmemesi gerektiğini belirten Köstekli, önümüzdeki günlerde kentte bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Ticaret Odası’yla birlikte bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacaklarını ifade etti. Üniversite öğrencilerinden uzak olan şehrin, liseye giden dershane öğrencileriyle ayakta durduğunu bildirdi. Köstekli, dershanelerin uzun yıllardır ülkemizde özelikle Kırıkkale’de çok yararlı faaliyet gösteren kurum haline geldiğini bu nedenle kapatılmasının yanlış bir adım olacağını söyledi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti