DERSHANECİLİKTE YÜKSELEN DEĞER

DERSHANECİLİKTE YÜKSELEN DEĞER

GELİŞİM DERSHANELERİ KIRIKKALE`NİN YÜKSELEN DEĞERİ

DERSHANECİLİKTE YÜKSELEN DEĞER
Bundan dört-beş yıl önce Kırıkkale?de eğitim-öğretimine başlayan Gelişim Dershaneleri, kısa zamanda Kırıkkale`nin yükselen değeri oldu. 280 öğrencisiyle eğitime öğretime başlayan Gelişim Dershanesi, zorluklara göğüs gererek bugünlere geldi. Özverili çalışmalarıyla ve yeni binası ile dikkat çeken Gelişim Dershanesi, dershanecilik sektöründe söz sahibi haline geldi.
 
ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞACAĞIZ
Gelişim Dershanesi ortaklarından Rüstem Yılmaz, Bahtiyar Durak ve Yusuf İşler bugünlere kolay gelinmediğini söylediler. Bu başarılarını gece gündüz demeden çok çalışmalarına borçlu olduklarını belirten Dershane yöneticilerinden Rüstem Yılmaz, bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla çalışıp Kırıkkale`nin gururu olacaklarını söyledi.
 
280 ÖĞRENCİYLE EĞİTİME BAŞLADIK
Geçen 5 yıl içerisinde Gelişim Dershaneleri olarak birçok sıkıntıya rağmen üstün başarılara imza attığını belirten Yılmaz, ?Türkiye dereceleri çıkartarak Kırıkkale`nin sınavdaki başarısına bir nebze de olsa katkıda bulunduk. 280 öğrenciyle eğitime başlayan Dershanemiz, birkaç yıl içerisinde binasına sığmaz olmuş ve şu an hizmet verdiği binasına taşınmıştır. Bütün Kırıkkale`nin gıptayla baktığı yeni binası sektörün en konforlu ve en lüks binası olup Kırıkkale?de hizmet standartlarını yükseltmiştir.
 
EK BİNA ARAYIŞINA GİRDİK
Yılmaz, ?Bugün Gelişim Dershaneleri olarak 18 sınıfı ve bine yakın öğrencisiyle yeni binasında hizmet veriyoruz. Kırıkkale halkının dershanemize olan teveccühünün artmasıyla yeni binanın da ihtiyacı karşılayamaz hale geldiği için kurum yöneticilerimiz ile yeni ek bina arayışına girdik? diye konuştu. Bu arada Yılmaz yeni yıl için lise ve ilkokul kayıtlarının devam ettiğini söyledi.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti