DERSHANECİLER BİR ARAYA GELDİ

DERSHANECİLER BİR ARAYA GELDİ

Özel Karınca Dershanesinin ev sahipliğinde dershanelerin kurucuları, müdürleri ve müdür yardımcıları Vural Alabalık tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Birlik beraberlik yemeğinde fikir alışverişinde bulunuldu.

VELİ VE ÖĞRENCİLERLE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ
Pi-Analitik Dershanesi Eğitim Koordinatörü İhsan Akça?nın yaptığı konuşmada dershanelerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Akça, kurumlar arasındaki iletişimi, dayanışmayı, sevgiyi ve saygıyı artıracağını dile getirdi. 2010?2011 Eğitim ve öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yapan Akça, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında dershanelerin öğrencilere ve velilerle daha başarılı olacaklarını söyledi. Daha nitelikli eğitim ve öğretim hizmeti verilmesi üzerinde duran Akça, her konuda plan ve programlar yapılarak dershanelerin maksimum hizmeti vermeleri gerektiğine dikkat çekti.
 
MUTLU VE GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRDİK
ÇA-KA Dershanesi, Sınav Dergisi Dershanesi, ABC Dershanesi, Gelişim Dershanesi, Final Dergisi Dershanesi, Maltepe Anafen Dershanesi, Maltepe Merkez Dershanesi, Pi-Analitik Dershanesi, Özel Karınca Dershanesi kurucuları, müdürleri ve müdür yardımcıları yemeğe katılarak mutlu ve güzel bir akşam geçirdiklerini belirttiler. Katılamayan dershaneler ise mazeretleri sebebiyle katılamadıklarını bildirdiler. Bundan sonraki toplantının ÇA-KA Dershanesi ev sahipliğinde yine Vural Alabalık tesislerinde organize edileceğini belirten Akça 22 Haziran 2011 Çarşamba günü saat 20.00?de bütün dershane kurucu ve müdürlerini akşam yemeğine beklediklerini sözlerine ekledi. Özel Karınca Dershanesi yetkililerine teşekkür edilerek bir sonraki yemekli toplantıda buluşmak üzere dershane kurucu ve müdürleri toplantıdan ayrıldılar.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti