Dereceye giren öğrencilere ödül

Dereceye giren öğrencilere ödül

Kırıkkale´de ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen "Trafik Güvenliği" konulu resim, slogan ve karikatür yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kırıkkale´de ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen "Trafik Güvenliği" konulu resim, slogan ve karikatür yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından resmi ve özel okullarda öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla "Trafik Güvenliği" konulu resim, slogan ve karikatür yarışması düzenlendi.

Dereceye giren öğrenciler, öğretmen ve okul yöneticileri ile birlikte Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´yi makamında ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli ödüller veren Tüfekçi, öğrencilerle bir süre sohbet ederek her bir öğrenciyi başarısından dolayı tebrik etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Tüfekçi, toplumda her bireyde trafik bilincinin özellikle de genç bireylerde bu konunun daha çok zinde tutulması gerektiğini söyledi.

Yarışma dolayısıyla trafik güvenliği konusunun sürekli gündemde tutulduğunu hatırlatan Tüfekçi, "İlimizdeki ilk, orta ve lise öğrencilerimiz arasında resim, slogan ve karikatür alanlarında düzenlenen yarışmada dereye giren öğrencilerimizi duyurmuş olduk. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız