Dereceye giren engelli sporcular ödüllendirildi

Dereceye giren engelli sporcular ödüllendirildi

SPORCULARIN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Dereceye giren engelli sporcular ödüllendirildi

Aksaray´da yapılan Bedensel Engelliler Halter Müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi. 

SPORCULARIN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Kırıkkale Valisi Ali Kolat´a tarafından ödüllendirilen sporcuların mutlulukları gözlerinden okundu. Ödül töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ile Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç´ da hazır bulundu.

FİZİKİ ŞART

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Kolat, ?Biz, engellilerimizin, hayatın her alanında yer almalarını istiyoruz. Spordan tutunda, çalışma hayatına kadar aklınıza gelebilecek her alanda bulunmalarını temenni ediyoruz. Engellilerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Kamu binalarında engellilerimize yönelik fiziki şartların iyileştirilmesi lazım. Biz, hayatı ne kadar kolaylaştırırsak, engellilerimizde hayatın içinde o derece yer alırlar. Ben bu tür çalışmaları son derece önemsiyorum.?dedi.

TEBRİK ETTİ

Sporcuların ailelerini de tebrik eden Kolat, ? Engellilerimizin her zaman spor yapmasını istiyoruz. Spor yapmak, hareket halinde olmak bizleri mutlu ediyor. Bütün engellilerimizin bir aktivite içerisinde olmasını istiyorum. Nerede hareket, orada bereket diyoruz. Dolayısıyla da sağlıklı bir toplum olabilmemiz içinde, hareket halinde olmamız, spor yapmamız gerekiyor. Böyle etkinliklerde de gerek bölgesel, gerek Türkiye genelinde bu tür spor müsabakalarına katılmak iyi bir şey. Kırıkkale´nin tanıtımını yapıyorsunuz. Kırıkkale´nin ismini orada duyurmanızda bizim için gurur verici. Ben, başarılı sporcularımıza, antrenörlerimize teşekkür ediyorum.?diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ