Derbiye kalbi dayanmadı

Derbiye kalbi dayanmadı

Kırıkkaleli Mustafa Özdemir, önceki gün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçında heyecanlanarak kalbine yenik düştü. Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren talihsiz adamın cenazesi toprağa verildi

ÇAY OCAĞINDA FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEYEN YAŞLI TARAFTAR HEYECANINA YENİK DÜŞTÜ

 

HEYECANA KALBİ DAYANMADI

Zafer Caddesindeki çay ocağında Beşiktaş-?Fenerbahçe maçını izleyen Mustafa Özölmez (61),maçın temposundan rahatsızlanmasına rağmen, takımını desteklemeyi elden bırakmadı. Maçın sonlarına doğru Özölmez, bir anda olduğu yere yığıldı. İlk önce çay ocağında bulunan doktorlar müdahale etti. Ardından Özel Yaşam Tıp Hastanesi`ne kaldırıldı. Yüksek İhtisas Hastanesi`ne götürülen Özölmez, ilk tedavinin ardından yoğun bakıma alındı. Mustafa Özölmez, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Özölmez`in cenazesi Çarşı Camisi?nde kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı`na defnedildi.

 

KOYU BİR BEŞİKTAŞLIYDI

Babasının koyu bir Beşiktaşlı olduğunu açıklayan Mehmet Özölmez, maç sırasında fenalaşıp yaşamını yitirdiğini söyledi. Beşiktaş`ın hiçbir maçını kaçırmadığını belirten eşi Sevim Özölmez de "Derbi akşamı da yemeğini yedikten sonra evden ayrıldı. Daha sonra vefat haberi geldi." dedi.

 

ÇAY OCAĞININ DEVAMLI MÜŞTERİSİ

Özölmez`in devamlı müşterisi olduğunu belirten çay ocağı sahibi Nuri Batman, "O gün de çay ocağına geldi. Her maçta olduğu gibi o gün de heyecanlıydı. Özölmez, gollerle birlikte kendi de sevindi. Maçın sonlarına doğru Özölmez, bir anda olduğu yere yığıldı. İlk önce maçı seyretmeye gelen çay ocağında bulunan doktorlar müdahale etti. Ardından Özel Yaşam Tıp Hastanesi`ne kaldırıldı. Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne götürüldü. Orada yaşamını yitirdi." diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ