Depremzedelere sağlık kontrollü yapıldı

Depremzedelere sağlık kontrollü yapıldı

Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından Van?dan Kırıkkale?ye gelen depremzede vatandaşlara sağlık kontrolü yapıldı. Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz yaptığı açıklamada, ?Evde Sağlık Hizmetleri olmak üzere oluşturulan öze

MORAL VERİLİYOR
Van ilinde meydana gelen deprem sonucunda Kırıkkale?ye gelen 35 kişilik depremzede vatandaşlara sağlık kontrolleri yapıldı. Sağlık kontrolleri neticesinde kronik hastalıkların rutin tedavileri verilmekle beraber deprem etkisiyle oluşan psikolojik etkenlere de müdahale ile depremzedelerimize gerekli moral destek verilmeye de başladı. Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz yaptığı açıklamada, kontroller neticesinde; gebeliği boyunca hiç kontrolü olmayan 1 anne adayı ile ateşi olan 1 yaşındaki bebeği ambulansla alarak gerekli tetkik ve tedavilerinin yapılması için Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesine sevk ettiklerini söyledi.
 
KOMİSYON KURULDU
Türkyılmaz, ?Depremden sonra konuşma bozukluğu gelişen 2 çocuğumuzun psikolog ile görüştürülmesi sağlanmıştır. Diğer 16 hastamızda araçla alınarak gerekli tanı, tetkik ve tedavileri için Yüksek İhtisas Hastanemize, Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanemize, Ağız Diş Sağlığı Merkezimize ve 70. yıl Aile Sağlığı Merkezimize yönlendirilmiştir. Evde Sağlık Hizmetleri olmak üzere oluşturulan özel bir komisyon ile ilimizde tüm sağlık birimleri depremzede vatandaşlarımızın her türlü sağlık problemleri için çeşitli koordinasyon hizmetlerini vermeye devam etmektedir.? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ