Depremzede öğrencilerin sinema keyfi

Depremzede öğrencilerin sinema keyfi

Van`da büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Üniversite sınavlarına hazırlanmak için Kırıkkale`ye gelen 60 öğrenci için Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Genç İşadamları Derneği düzenledikleri etkinlikle öğrencileri sinemaya götürdü.

STRES ATMALARI İÇİN BURADAYIZ
Öğrencilere sinema öncesi yemek verilirken, Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev ?Deprem sonrası zor durumda kalan öğrencilerimize depremi unutturmak ve Üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmaları Kırıkkale Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Genç iş adamları derneği olarak hem öğrencilerimizin sınava en iyi şekilde hazırlanmaları hem de stres atmaları için buradayız. Gençlerimizin mutlu olduklarına inanıyorum" dedi.
 
SON DERECE MEMNUNUZ
Anadolu Genç İş adamları Derneği ikinci Başkanı İbrahim İçler ise ?Öğrencilerimizin Kırıkkale ye gelmesinden son derece memnunuz. Herkes öğrencilerimize sahip çıkıyor sağ olsunlar. Bir paylaşımı yapıyorlar? diye konuştu. Kırıkkale`de bulundukları için çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler ise, Kırıkkale halkının kendilerini sahip çıktığını ve bunun karşılığını da üniversiteyi kazanarak vereceklerini söyledi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ