Depremzede öğrencilere kitap desteği

Depremzede öğrencilere kitap desteği

Van Depremi sonrası Kırıkkale?ye gelen ve eğitim öğretimini Keskin?de sürdüren liseli öğrencilere Sınav Dershanesi?nden destek geldi. Sınav Dershanesi Dershane Yöneticisi Lütfi Ağırman tarafından depremzede öğrenciler için temin edilen ÖSS kurs kaynak ve

KURSLAR DÜZENLENİYOR

ÖSS kurs kaynak ve dokümanları teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atıf Ceren konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; ?Bu gerekçe ile bakanlığımız tarafından Keskin Lisesi Pansiyonu yatılı olarak barınmaları için Van ilinden 28 lise öğrencisinin nakilleri yapılmıştır.

Ülkemizin en büyük zenginlik kaynağı olan bu öğrenciler için Kaymakamlığımızın desteği ile tüm imkanlar seferber edilerek en iyi ortamlarda bu öğrencilerimizin yarıda kalan eğitimlerine devam etmeleri için gereken tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda ilgili öğrenciler için Rehberlik Araştırma Merkezi tarafımdan gerekli çalışmalar yapılmakta olup, okul bünyesinde telafi eğitim programı uygulanmakta, hafta sonra ise bu öğrencilerimize Halk Eğitim Merkezi destekli ÖSS kursları düzenlenmektedir.?

 

ÖRNEK DERSHANE

?Bu kurslarımızın eğitim dokümanları ise ücretsiz olarak Sınav Dershanesi tarafından karşılanmaktadır. Bu depremzede öğrencilerimiz için gerekli duyarlılığı göstererek vermiş oldukları yayınlarla bize destek olan başta Sınav Dershanesi Yöneticilerine ve katsı sağlayan çalışanlarına bu örnek davranış ve duyarlılıklarından ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bu öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Sınav Dershanelerinin bu duyarlı davranışlarının tüm bu sektörde faaliyet gösteren diğer kurumlara örnek olması gerektiğini düşünüyorum.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti