Denizbank?tan ?İşletme Kartı?

Denizbank?tan ?İşletme Kartı?

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank ile Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında imzalanan protokolle esnafa özel yeni projesi, ?İşletme Kart? ESOB üyesi girişimcilerin hizmetine sunmaya başladı

BANKACILIK HİZMETLERİ VE AVANTAJLARINI İÇERİYOR

Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Kırıkkale ESOB) ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan protokolle birlikte Kırıkkale ESOB üyesi işletmeler Türkiye`deki en yenilikçi uygulamalardan olan "İşletme Kart" ile tanışmış oldu. Kırıkkale yapılan protokol imza töreni, DenizBank Başkent-2 Bölge Satış Müdürü Yılmaz Karaca, DenizBank Kırıkkale Şube Müdürü Haydar Öztürk, ve Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli?nin katılımlarıyla gerçekleşti. Yeni proje, İşletme Kart`ta var olan tüm özelliklere ek olarak Kırıkkale esnafının hayatını kolaylaştıran yeni bankacılık hizmetleri ve avantajlarını içeriyor.

 

ODA AİDATI SORUNU ORTADAN KALKIYOR

DenizBank`ın esnafa özel projesi ile İşletme Kart sahibi girişimciler hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebilecekler. DenizBank Kırıkkale ESOB arasında imzalanan protokol kapsamında, Kırıkkale ESOB üyelerinin yıllık oda aidatı sorunu ortadan kalkıyor. Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile yapan Kırıkkale ESOB üyeleri harcarken kazanıyor. Esnaf ayrıca ister şubeden ister ATM`den taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkânından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart`tan faydalanabilecekler. Yapılan işbirlikleri sayesinde avantajlı alışveriş olanakları sunan İşletme Kart, esnafımıza harcarken de kazandıracak.

 

İŞLETME KART NEDİR

İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunan İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı