DENİZ FENERİ`NDE FLAŞ GELİŞME

DENİZ FENERİ`NDE FLAŞ GELİŞME

DENİZ FENERİNDE FLAŞ GELİŞME. DENİZ FENERİ e. V. SORUŞTURMASI KAPSAMINDA KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI VELİ KORKMAZ İFADE VERECEK.

KORKMAZ İFADEYE ÇAĞIRILDI

 

ŞÜPHELİ SIFATIYLA

Deniz Feneri e. V soruşturmasında gündeme gelen köstebek iddiaları üzerine Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Deniz Feneri soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla Ankara Cumhuriyet Savcılığı`na ifadeye çağrıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ın Deniz Feneri e. V. davasının Türkiye ayağında, Kanal 7 televizyonunda 2009 yılında gerçekleşen aramayı bir gün öncesinden bazı şüphelilere bildirmekle suçlanıyor. Korkmaz`ın bu hafta adliyeye gelerek, şüpheli sıfatıyla ifade vereceği öğrenildi.

 

NEHİR MEDYA`YI KURDU

Deniz Feneri e. V. soruşturmasında şüphelilere Kanal 7`nin aranacağı bilgisini önceden söylediği belirtilen AKP`li Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ın adı Almanya`daki davanın bilirkişi raporlarında çıkmıştı. Türkiye`deki soruşturma dosyasında da yer alan rapora göre Korkmaz, Aytaç Et ve Sanayi ve Ticaret AŞ`nin başındayken, Deniz Feneri e. V. ile 4 bin 836 kurbanlık kesilmesine yönelik 483 bin 600 Avro`luk sözleşme imzaladı.

Deniz Feneri e. V. soruşturması kapsamında Kanal 7`ye yapılacak aramalarla ilgili bilgi verdiği telefon görüşmeleriyle ortaya çıkan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ifadeye çağrıldı.

Nasıl bilirdiniz
13.09.2011 01:47:07
Bence bu şahsın ipi çekildi. Başbakan bırak git dediğinde söz dinlemeliydi. Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan birisinin kurtulduğunu gören varmı. Silivri böyleleri ile dolu, önce şüpheli sonra sanık olunuyor sistem böyle işliyor. Adalet herkese lazım. Duyduklarımız doğruysa hiç dostu yok diyorlar. İşi zor.

sait
13.09.2011 13:23:33
Başbakan zaten kızdı deniliyordu Veli Korkmaz`a. Halkta artık bıktı başkandan. Kimse sevmiyor. AKP halkın sevmediği bir başkanı tutarak oy kaybetmek istemez. Yerel seçimlerde var ileride o nedenle başkanın işi gerçekten zor.. Gitsin artık yeni bir Kırıkkale istiyoruz. Bırak git yahu..

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama