Demokratikleşme paketinde Türk milleti yoktur

Demokratikleşme paketinde Türk milleti yoktur

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, Başbakan tarafından açıklanan Demokratikleşme paketi hakkında, Sözde demokratikleşme paketi her haliyle milletimiz adına kabul edilebilir değildir” dedi. Öztürk ayrıca Kırıkkale'li seçmenin oyları i

 

BÖLÜCÜLÜK BİR ADIM DAHA MESAFE ALMIŞTIR

Demokratikleşme paketinin yapılan pazarlıkların sonucu olduğunu vurgulayan MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Bu paket PKK’nın elinden, İmralı canisinin de tezgâhından geçmiş, sözde Akil İnsanlar Heyeti’nin raporlarıyla harmanlanmıştır. Demokratikleşme paketinde Türk milleti yoktur, TBMM iradesi yoktur, milletimizin beklentisi asla yer almamıştır” dedi. Öztürk ayrıca, Bu paketle birlikte bölücülük bir adım daha mesafe almış, özerklik, federasyon, konfederasyon ve bağımsız Kürdistan amacına biraz daha yaklaşılmış olduğunu söyledi.

 

PKK’YA TESLİMDE DUR DURAK BİLMEYECEK

Demokratikleşme paketi hazırlanırken kimsenin fikrinin alınmadığını söyleyen MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Bu paket PKK’ya teslimde dur durak bilmeyeceğini ispatlamıştır” dedi. Bu paketin PKK’nın emrivakilerini, tehditlerini, bölücü oburluğunu ve kan tutkusunu tatmine yönelik olarak kaleme alınmış olduğunu söyleyen MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Sözde demokratikleşme paketi PKK dayatmalarının klasik, bildik ve ezberlenmiş bir yansımasıdır” dedi.

 

SİNSİ PLANLA PKK’YA TESLİM OLMUŞTUR

Başbakan Erdoğan’ın, PKK’ya övgüler yağdırdığı, İmralı canisine methiyeler düzdüğü iki dudağından, Milliyetçi Hareket Partisi’ne nasihatler çıkarmasının akıl dışı olduğunu savunan MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Sessiz devrim yapmakla övünen Başbakan, asıl manada sinsi devrimle PKK’ya teslim olmuştur” dedi.

 

KİMLERİN YÜZÜ GÜLECEK?; Açıklanan paketten yüzü gülecek, içten içe sevinecek bölücü zümre ve küçük bir azınlık dışında kaç kişi vardır diye soran MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, “Başbakan’ın kast ettiği Türk kimliği ise, bu bir dayatma değil, asırların alın teri, şehit emaneti ve ceddimizin kutlu bir mirasıdır” dedi.

 

SİYASİ AF’TAN İBARETTİR

Başbakan’ın artık tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek vatan söylemlerinde ne denli samimiyetsiz olduğunun görüldüğünü söyleyen MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “PKK’nın bölücü talepleri kabaca dört ayaklı olup; siyasi statü, anadilde eğitim, özerk yönetim ve siyasi aftan ibarettir.” dedi.

 

ANA DİLDE EĞİTİM CİDDİ AÇMAZDIR

Pakette özel okullarda farklı dil ve lehçelerde eğitim verileceği anlaşıldığını söyleyen MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, “Anadilde eğitim Türk milleti için en ciddi açmazdır ve sonuçları ağır olacak, Türkiye’yi parçalanmaya götürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunu kabullenmemiz kesinlikle mümkün olmayacaktır” dedi.

 

TÜRK’ÜM DEMEK RAHATSIZLIK MI VERİYOR?

İlkokullarda okutulan ve hepimizin de hafızalarında derin izler bırakan, duygulanarak hatırladığımız, duyunca mırıldanarak eşlik ettiğimiz Andımız’ın kaldırılma hazırlığı kabullenilir olmadığının dikkatini çeken MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Her sabah yavrularımızın, Türk’üm demelerinin, doğruyum diye haykırmalarının, çalışkanım diyerek seslenmelerinin verdiği rahatsızlığa anlam veremiyorum” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR; Önümüzdeki süreçte Türkiye tartışmaların daha da alevleneceği, görüş ve fikir ayrılıklarının daha da derinleşeceği bir dönem yaşayacağını iddia eden MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Türkiye’nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye’yi kimse tutamayacak ve durduramayacaktır. Birlik ve beraberlik ruhu sağlamlaştıktan sonra Türk milletinin yükselmesine kimse mani olamayacaktır” dedi.

 

TBMM’DE BAŞÖRTÜSÜ OLSUN SAKINCASI YOK

Pakette yer alan Türban olayında değinen MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, “Başörtüsü Cumhurbaşkanlığında var, Başbakanlıkta var, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olmasının da sakıncası yok” şeklinde konuştu.

 

BİR BAŞKA ÜZÜCÜ YANI ATALAY’DIR

Demokratikleşme paketinde Kırıkkale’nin oyları ile seçilmiş Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın olmasının kabullenir olmadığını ifade eden MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Kırıkkale’li seçmenin oyları ile Milletvekili seçilmiş Atalay’ın açılımın mimarı olması olayın bir başka üzücü yanıdır” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız