?Demokratik seçimin garantisi genel merkezimizdir?

?Demokratik seçimin garantisi genel merkezimizdir?

Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı seçimleri öncesinde açıklama yapan Erdoğan Eldemir Genel Merkez Yöneticilerinin herkese eşit mesafede olduğunu böyledi. Eldemir Genel Merkezden kendiside dahil olmak üzere kimsenin yanında yada karşısında olmadıkları s

SEÇİM DEMOKRATİK OLMALIDIR
Genel Merkez yöneticilerinin kendiside dahil olmak üzere herkese eşit mesafede olduklarını ve bu konuyu da deklare ettiklerini ifade eden Eldemir açıklamasını şöyle sürdürdü ? Kendilerine bu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimin demokratik olacağına dair kendileri söz vermiştir. Önümüzdeki seçimin demokratik şekilde geçmesi hepimizin dileği ve arzusudur. Bu seçim demokratik olacaktır çünkü Genel Merkez yöneticilerimiz söz vermiştir. Seçimin garantisi Sayın Genel Merkez Yöneticilerimizin verdiği sözdür? dedi.
 
RAHATSIZLIK VERMEKTEDİR
Her defasında Genel Merkezimizin seçimin demokratik olacağına dair açıklama yapmasına rağmen bazı arkadaşlarımız ve mevcut yönetimdeki arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla Genel Merkezimizin tutumuna zarar vermektedir diye konuşan Eldemir sözlerine şu şekilde devam etti ? Normalde sendikamızın oteline giden arkadaşlarımıza liste asılırken şimdi isim isim belirlenerek otele götürülüyor. Muhalif olan arkadaşlarımız seçiliyor. Birileri yangından mal kaçırır gibi davranıyor. Bu tür hareketler hem Genel Merkezimize hem de sendikamıza büyük zarar veriyor. Kimsenin işçi arkadaşlarımızın kararlarına ipotek koymaya hakkı yoktur? diye konuştu.
 
TORPİL HÜR İRADEDİR
Söylentilerin iş yerlerinde işçiler arasında huzursuzluğa meydan verdiğine işaret eden Eldemir ?Birileri çıkıyor hiçbir hakkı yokken, ortada alınmış karar yokken basın yoluyla tüm bir yöre adına açıklama yapıyor. Sonrasında derneğin aldığı karar olmadığı ortaya çıkıyor. Kimileri çıkıp Samsun?dan oy getirmeye kalkıyor. Tüm aday arkadaşlarıma sesleniyorum. İşçi arkadaşlarımızın hür iradesine saygılı olun. Torpil aramayın, bizim için en büyük torpil işçi arkadaşlarımızın gönlünden verdiği destektir. Unutmamalıyız ki birilerinin desteğiyle çıkılan merdivenlerden inmesi de çok hızlı ve ağır sonuçlar doğurur? dedi.
 
SEVİYELİ BİR SEÇİM OLSUN
Seçimin seviyeli olması dileğinde bulunan Eldemir sözlerini şöyle tamamladı ? Biz bu yola hizmet etmek için çıktık. Kazanalım yada kaybedelim Türk Metal Sendikasının bayrağını en yükseklere çıkarmak ve işçi arkadaşlarımıza hizmet etmek için çıktık. Bu vesile bu seçimin seviyeli ve adil olmasını diliyor, seçimde medeni cesaret göstererek aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kazanan MKE işçisi olsun? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ