Demokratik Tepki, Provokasyona Dönüşmesin

Demokratik Tepki, Provokasyona Dönüşmesin

BİZLERİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

Demokratik Tepki, Provokasyona Dönüşmesin

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan terör olaylarıyla ilgili tepkilerin provokasyona dönüşmemesi için çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

SORUMLU PKK´DIR

Akdoğan sözlerine şöyle devam etti: ?Türkiye´nin güçlenmesinden, model olmasından, birlik ve beraberliğinden rahatsız olanların, her seferinde kirli bir oyun kurguladığını, içimizdeki hainlerin de yardımıyla bu oyunu sahnelediklerini söyledi. Akdoğan PKK´nın eylemleriyle yaktığı ateşi büyütmek ve bu acının sorumlusu olarak toplumun bir kesimini gösterme çabası, kurulmuş büyük bir tuzaktır. PKK Kürt vatandaşlarımızı temsil etmediği gibi, eli kanlı terör örgütünün eylemlerinden Kürt vatandaşlarımız da sorumlu değildir. Anadolu, birçok etnik kökenden insanımızın bir ve beraber yaşadığı ortak vatanımızdır.?

BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

?Tek devlet, tek bayrak ve tek millet bizi güçlü ve büyük devlet yapmaktadır. Terör örgütü PKK ve onun siyaseten destekçisi konumunda bulunan partiye yönelik gösterilecek tepki, Kürt vatandaşlarımıza yönelik bilinçsizce bir eyleme dönüşmemelidir. Amaçları, kardeşi kardeşe kırdırmaktır. Şimdiye kadar bütün sorunların üstesinden birlik ve beraberliğimiz sayesinde geldik. Bundan sonra da milletimizi Türk´üyle, Kürt´üyle, Laz´ıyla, Çerkez´iyle teröre karşı tek vücut olmaya davet ediyoruz. Birliğimize, beraberliğimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkıp teröre tepkimizi gösterirken de bin yıldır bir ve beraber olduğumuz, etle tırnak olduğumuz, kız alıp verdiğimiz Kürt kardeşlerimizle PKK´yı bir göstermek isteyenlere, provokasyon yapmak ve bizi birbirimize düşürmek isteyenlere müsaade etmeyelim? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ