Demokrasinin sahiplerine yemek dağıttılar

Demokrasinin sahiplerine yemek dağıttılar

15 TEMMUZ BİR MİLAT, DÖNÜM NOKTASIDIR

Demokrasinin sahiplerine yemek dağıttılar

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi´nde Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve yönetimi meydanı dolduran binlerce kişiye yemek ikramında bulundular.

ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Yemeğe büyük ilgi gösteren vatandaşlar, şehitler için dua ettiler.  15 Temmuz darbe girişimine direnenlerin arasından 172´si sivil, 63´ü polis, 5´i asker olmak üzere 240 kişinin şehit olduğunu belirten ve şehitler için Allah´tan rahmet, yakınları ve tüm millet için baş sağlığı temennisinde bulunan Karafilik,  ?Darbecilerin üzerine yürüyenlerin arasından 2 bin 195 kişinin yaralanarak gazilik rütbesine ulaştığını söyledi ve tedavileri süren yaralılara şifa diledi? dedi.

15 TEMMUZ BİR MİLAT, DÖNÜM NOKTASIDIR

Karafilik, ?15 Temmuz bir milat, dönüm noktasıdır. İster güneyden, ister kuzeyden, ister doğudan, ister batıdan, kim olursanız olunuz. Kökünüz, kökeniniz ne olursa olsun, vatanım, bayrağım, milletim, demokrasim, şehitlerim, kardeşliğim demek için Cumhuriyet Meydanı doldu. Bu devam ettiği müddetçe hiçbir hain bize dayanamayacaktır? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ