Demokrasi kazanacak

Demokrasi kazanacak

ONLAR ARTIK RESMEN CHP`NİN ADAYI

Demokrasi kazanacak

CHP Milletvekili adayları Murat Çakırca, Hacı Arap Karadurmuş dün mazbatalarını aldı. Adliye çıkışında kısa bir açıklama yapan adaylar bu seçimin Cumhuriyetin seçimi olduğunu belirterek Demokrasi kazanacak” dediler.

MAZBATALARINI ALDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Murat Çakırca ile Hacı Arap Karadurmuş dün adliyeye giderek adaylık mazbatalarını aldılar. Diğer aday Ziya Kavlak ise işleri nedeniyle mazbatasını daha sonra aldı. Çakırca ve Karadurmuş adliye çıkışında yaptıkları açıklamada bu seçimin Cumhuriyetin son seçimi olabileceğini düşündüklerini onun için milletin bunu düşünerek tercihlerini yapmaları gerektiğini söylediler.

DEMOKRASİ GELİP GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisinin demokrasi örneği sergileyerek ön seçimle adaylarını belirlediğini bildiren Av. Murat Çakırca parti içindeki demokrasinin genelde de hissettireceklerinin söyledi. Çakırca yapılan ön seçimde partililerin sağduyulu davranarak tercihlerini ona göre yaptıklarını belirterek şimdi çalışma ve çabalama zamanı olduğunu bildirdi. Çakırca seçimin galibinin CHP olacağını aksi halde Cumhuriyetin kazanımlarının karanlık dehlizlerde yok olacağını belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız