Demokrasi sevdalılarının ağzı tatlandırıldı

Demokrasi sevdalılarının ağzı tatlandırıldı

MİLLET HAİNLERİ AFFETMEYECEK

Demokrasi sevdalılarının ağzı tatlandırıldı

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen demokrasi sevdalılarının ağızları Eğitim Bir Sen Üniversite Şubesi tarafından tatlandırıldı. Meydana toplanan vatandaşlara su ve tatlı ikramında bulunuldu.

GURURUNU YAŞIYORUZ

Kırıkkale Eğitim Bir Sen Üniversite Kırıkkale Şube Başkanı Murat Şahin, darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceklerini söyledi. Türkiye´nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine asla geçit verilmeyeceğini ifade eden Başkan Şahin, ?Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbeci kahpelerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına tetikçiliğe soyunanlar, millet ayaktadır. Çanakkale ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultan şerefsizlere, millet iradesinin tecelligahı meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, geçit vermeyeceğiz. Yeniden büyük Türkiye, güçlü Türkiye, ümmetin umudu Türkiye iradesinin garantörleri buradadır. Bu alanlar, ülkesine, milletine, devletine sahip çıkan, ?ezan susmaz, bayrak inmez´ diyen kahramanların toplanma alanlarıdır? dedi.

MİLLET AFFETMEYECEK

Şahin, Türkiye´den bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryoları bozulmuştur. Mısır´daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye´ye uyarlamak isteyenlere; biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz duruşuyla hak ettikleri cevabı millet olarak verdik. Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik. Alçakları yurdumuza uğratmayan atalarımızın, dedelerimizin, nenelerimizin emanetine sahip çıktık, vasiyetine sadık kaldık. İhanet ile merhameti aynı cümlede dahi kullanmaktan hayâ eden bu millet, cuntacıları, darbecileri, milletin üniformasıyla hainlik yapan itleri affetmedi, affetmeyecektir. Silahlı Kuvvetlerimizden, yargıdan, kamu kurumlarından hainler temizleninceye kadar, aklından dahi darbe geçirenler teslim oluncaya, teslim alınıncaya kadar sokaklardan, caddelerden, meydanlardan ayrılmadık ayrılmayacağız? diye konuştu.

MİLLET PLANLARI BOZDU

Başkan Şahin, konuşmalarına şu şekilde sürdürdü: ?15 Temmuz ve 19 Temmuz´da 81 ilin meydanlarında Ulubatlı Hasanlar vardı, Koca Yusuflar vardı, Seyit Onbaşılar vardı. Kara Fatmalar, Nene Hatunlar vardı. Okçular tepesini terk etmeyen basiretli insanlar vardı. Bedir´de, Uhud´a hâkim olan basiret, uhuvvet, ünsiyet ve cesaret vardı. Çünkü milletin imanına, özgürlüğüne, haklarına, hayatına kast edenler eliyle gerçekleştirilmek istenen işgale karşı İstiklal Savaşı yaptığına inanan bir millet vardı. Bu darbe kalkışması Türkiye´nin gücünden korkanların planıdır. Bu darbe girişimi, yıllarca milleti sömüren paralelin vesayet kurma inadıdır. Millet planlarını bozdu. İnancıyla, darbe inatçılarını tarihin çöp sepetine koydu. Oradan çıkışları yok. Yeni bir plan yapmalarına, yeni tezgâh ve kumpaslar kurmalarına izin vermeyeceğiz. Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz. Türkiye´nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine izin vermeyeceğiz.?



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım