Demokrasi şehidinin evine taziye ziyareti

Demokrasi şehidinin evine taziye ziyareti

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Demokrasi şehidinin evine taziye ziyareti

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri 15 Temmuz´daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Aydın Çopur´un ailesini ziyaret etti.

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Hafta sonunda Aileyi evinde ziyaret eden Milletvekilleri ve İl Başkanı Akçay Anne Rukiye Çopur ve baba Nurettin Çopur´a bağlanan maaş evraklarını teslim etti. Milletvekilleri ve İl Başkanı Akçay Şehidin Annesi Rukiye Çopur ve babası Nurettin Çopur´a bağlanan maaş evraklarını teslim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette acılı aile Şehit Aydın Çopur ile 15 Temmuz gecesi yaptıkları görüşmeleri anlattı. Ülkemizin işgalini, 15 Temmuz gecesini tankların ve silahların karşısında kahramanca durarak şahadet makamına ulaşan şehitlerin engellediğini ifade eden Baba Nurettin Çopur ?Belki biz oğlumuzu kaybettik ama ülkemiz kurtuldu. Oğlumla o gece yaptığım görüşmede bana bugün vatanın yanında olmazsam bir daha ne zaman olacağım dedi. Bu benim için bir gurur kaynağı? dedi.

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

Oğlunun Harp Okulundan ayrıldığını belirten baba Nurettin Çopur, ?Benim oğlum vatanı için kendini feda etti. Şahadet makamına ulaştı. 15 Temmuz gecesi kendi halkının öldürmekten çekinmeyen bu gözü dönmüş vatan hainleri için idam istiyoruz. Vatanım, dinim ve bayrağım için meydanda olmam gerek. Bu işgal hareketine karşı durmam gerek diyerek şehit olan oğluma devletimizin bu borcudur. Bu sebeple bu hainler için idam istiyoruz? dedi. 15 Temmuz tarihinin ülkemiz için dönüm noktası olduğunu ifade eden Milletvekilleri, ?Bugün bizler burada isek bunu şehitlerimize borçluyuz? dediler. Ailenin her zaman emrinde olduğunu ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Ülkemizin geleceğini şehitlerimiz kurtarmıştır. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerinin her zaman emrindeyiz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü