Demokrasi en temel ihtiyacımız

Demokrasi en temel ihtiyacımız

TÜRK METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI KAVLAK´TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TÜRK METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI KAVLAK´TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Demokrasi en temel ihtiyacımız

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kavlak ziyaret sırasında Ekmek gibi, su gibi, hava gibi, demokrasi bizim yaşamamız için en temel ihtiyaçlarımızdan birisidir? dedi.

SOHBET ETTİLER

Kabulde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal´da yer aldı.  Vali Haktankaçmaz, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile bir süre sohbet ederek, nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ise Vali Haktankaçmaz´a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

MEMNUN OLDUM

Ziyarete memnun olduğunu ve anlamlı bulduğunu belirten Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ise yapmış olduğu konuşmada, "Gözü dönmüş bir takım üniformalı terör örgütü mensubunun silahlı Kuvvetler içinden çıkmış olması tüm Silahlı Kuvvetlere mal edilemez. Silahlı Kuvvetler bizlerin göz bebeğidir. Asla yıpranmasına izin vermeyiz. Terör örgütü ve yapmış olduğu darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Millete rağmen bir şey olmayacağını herkes gördü" dedi.

DEMOKRASİ TEMEL İHTİYAÇ

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, ?Ekmek gibi, su gibi, hava gibi, demokrasi bizim yaşamamız için en temel ihtiyaçlarımızdan birisidir. Nereden gelirse gelsin, darbenin karşısındayız. Demokrasi varsa biz varız. Darbeye karşıyız? diye konuştu.

NEFRETLE KINIYORUZ

Kavlak, ?Tarihimiz boyunca ülkemizin başına gelen tüm darbelerde en büyük ?darbe?yi biz, yani işçi sınıfı almıştır. Emeğin Örgütlü Gücü Türk Metal Sendikası, her zaman tüm varlığıyla demokratik düzenimizin ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal´in kurduğu Cumhuriyet´in bekçisidir. Bu vesile ile alçakça planlanan darbe girişimini yönetim kurulu olarak tekrar nefretle kınıyoruz? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ