Demiryolu, korku yolu olmayacak

Demiryolu, korku yolu olmayacak

BELEDİYE BAŞKANI ÖNEMSEDİĞİ PROJELERDEN BİRİ OLAN YAYA ÜST GEÇİT İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANI ÖNEMSEDİĞİ PROJELERDEN BİRİ OLAN YAYA ÜST GEÇİT İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Demiryolu, korku yolu olmayacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önemsediği projelerden biri olan Bahçelievler üst geçit çalışmalarını yerinde incelemek üzere inşaat sahasına geldi. Saygılı yaya üst geçit projesi inşaat bölgesinde incelemelerde bulundu, görevlilerden inşaat ile ilgili bilgi aldı.

EN ÖNEMLİ PROJELERDEN BİRİSİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim öncesinde özellikle üzerinde durduğu  Bahçelievler Mahallesi´nde yapımı devam eden demiryolu yaya üst geçit projesi inşaat çalışma alanında gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte uzun yıllar kanayan bir yara haline gelen, yayaların geçişlerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla başlatılan projenin inşaatının devam ettiğini söyledi.

SÜREKLİ KAZA YAŞANAN BİR BÖLGEYDİ

Ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı birçok kazaya sebep olan bu geçişe çözüm bulduklarını belirten Saygılı, "Çelik konstrüksiyonlu ve engelli asansörlü modern bir yaya üst geçidi yapılacak. Bu proje ile vatandaşlarımız artık güvenli bir şekilde geçişlerini sağlayabilecek. Üst geçidi kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü