Demirci, gülmekten kırdı geçirdi

Demirci, gülmekten kırdı geçirdi

Anadolu Şifa Derneği (AŞİFAD) 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlama programında Endonezyalı öğrenciler Türkçe okudukları türkü ve şarkılar dinleyicileri hem coşturdu hem de duygulandırdı. Ünlü kome

BAŞHEKİMLERE PLAKET VERİLDİ

Kırıkkale Gök Düğün Salonu`nda düzenlenen programda öğrenciler türküler ve şarkılar söyledi. Programda ilk olarak kanun eşliğinde yemekler yenildi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge ve Belediye Başkanı Halil Danacı tarafından İl Sağlık Müdürlüğü adına Dr. Emel Yüksel`e, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel`e, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Adnan Tezel`e, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Çetin Özlü`ye, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ertuğrul Ercan`a, Tabipler Odası Başkanlığı adına Adem Yeni, Kırıkkale Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Şaban Ünsal`a, Yaşam Tıp Merkezi adına Tekin Kale`ye ve Kırıkkale`de en uzun çalışan doktor unvanını elinde bulunduran Yaşar Peker`e plaket takdim edildi.

 

ENDONEZYALI ÖĞRENCİLER DUYGULANDIRDI

Programa katılan Orta Doğu Teknik Üniversitesi`nde okuyan Endonezyalı Yavmil Suhairi, Tito Auditama, Hüseyin Abdillah ve Ridvan Sumitro adlı öğrenciler söyledikleri şarkılar ve türkülerle izleyicileri coşturdu. Öğrencilerin hareketleri ve Türkçe söylemeleri salonda bulunan bazı misafirleri de duygulandırdı. Ardından yaş günü pastası kesildi. Daha sonra sahne alan ünlü komedyen Atalay Demirci`nin stand-up gösterisi sundu. Demirci gösterisi ile davetlileri gülmekten kırdı geçirdi. Etkinliğe Kırıkkale Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Sağlık Müdürlüğü adına Dr. Emel Yüksel, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Adnan Tezel, AŞİFAD Derneği adına Duran Aygör ve doktor ile aileleri katıldı.

 

TIP BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Programı hazırlayan AŞİFAD üyelerine teşekkür eden Kırıkkale Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanması temennisinde bulundu. Endonezyalı öğrencileri ilgiyle izlediğini ifade eden Ulugölge, insanların Türkçeyi anadili gibi konuşup türkü söylemesinin mutluluk verdiğini ifade etti. Ulugölge, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. AŞİFAD`ın Kırıkkale`de yeni kurulduğunu açıklayan Dr. Duran Aygör de bu faaliyetlerinin ilk olduğunu ve bundan sonrada devam edeceğini söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Adnan Tezel de birer konuşma yaptı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ