Demirbaş, “Sözleşmenin iptal edileceğine inancımız tam”

Demirbaş, “Sözleşmenin iptal edileceğine inancımız tam”

Demirbaş, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6.Dönem Toplu Sözleşmesi iptali için idari mahkemeye dava açıldığını ve en yakın sürede sonuçlanacağını belirtti.

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Genel Başkanı Mete Demirbaş, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6.Dönem Toplu Sözleşmesi iptali için idari mahkemeye dava açıldığını ve en yakın sürede sonuçlanacağını belirtti.

ÜYELERİNE DUYURU YAPTI

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Genel Başkanı Mete Demirbaş, “Sendikal örgütlenme ve sendika seçme özgürlüğü açısından hukuka, anayasaya, uluslararası sözleşmelere ve kanunlara aykırılık arz eden Kamu Görevlileri Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Halklara ilişkin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6.Dönem Toplu Sözleşmesi adını taşıyan tekelci ve rantçı sözleşmeyi kabul etmediğimiz ve idari mahkeme yolunda gereken adımları attığımızı kamuoyuna ilan etmiştik.”

NE GEREKİYORSA O ADIMLAR ATILACAK

“Bu haksız uygulama sözde büyük sendikalar dışında kalan diğer bütün sendikalar tarafından mahkemeye verilmiş ve şu anda ilgili mahkemeler tarafından görüşülmektedir. Bizlerin bu haksız uygulamanın yürütmesinin durdurulması yönünde karar çıkacağına inancımız tamdır. Eğer çıkmazsa işte o zaman tüm üyelerimizle toplanacak ve üyelerimizin mağdur olmamaları için ne gerekiyorsa o adımlar atılacaktır. Yargı kararı çıkana kadar üyelerimizin sendikamızın yanında olmaları büyük önem arz etmektedir. Yüce Türk Adaletine olan güvenimiz tam olup bu Rantçı ve Tekelci sözleşmenin iptal edileceğine inanıyoruz. Üyelerimize saygıyla duyurulur.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız