Dem Gözleme Evinde kahvaltı 10 TL

Dem Gözleme Evinde kahvaltı 10 TL

PAZAR GÜNLERİ DE AÇIK

Dem Gözleme Evinde kahvaltı 10 TL

Kırıkkale´de Dem Gözleme ve Çay Evinde kahvaltı tabağı 10 TL, gözleme ise 4 TL´den satışa sunuluyor. İşletme Sahibi Osman Murat Eryılmaz, haftanın her günü açık olan işletmelerinde toplu börek ve gözleme siparişlerinin alındığını söyledi.

TOPLU SİPARİŞ ALINACAK

Kırıkkale Hürriyet Caddesi´nde hizmet veren Dem Gözleme ve Çay Salonu sahibi Osman Murat Eryılmaz, işletmelerinde her gün taze olarak börek ve gözleme yapıldığını ve uygun fiyatlarla dışarıya servis yapıldığını söyledi. Kahvaltı tabağının 10 TL´den başladığını ve sınırsız çay hizmetini de sunduklarını belirten Eryılmaz, toplu yemek siparişlerinin de alındığını ve 8-9 gözleme çeşidiyle hizmet verdiklerini bildirdi.

PAZAR GÜNLERİ DE AÇIK

Her gün açık olan işletmenin Kırıkkalelilere hizmet verdiğini hatırlatan Eryılmaz, kaliteli hizmeti halkla buluşturduklarını ve işletmelerinde temizliğe önem verdiklerini ifade etti. Kırıkkale halkını işletmelerine davet eden Eryılmaz, bazı özel günlerde işletmelerinin belirli saatlere kadar açık olduğunu ve özellikle Ramazan ayında sahura kadar açık olduğunu kaydetti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü