Delice'den Samsun'a doktor dayanışması

Delice

DR. ÖMER DEDEBALİ DELİCE`DEN SAMSUN`A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURDU

Delice'den Samsun'a doktor dayanışması

Samsun'da öldürülen Dr. Kamil Furtun için lokum ve siyah kurdele dağıtan Dr. Ömer Dedebali, Samsun ya da Delice, ne fark eder? Böyle kendini bilmezlerin olduğu yerde hepimiz aynı tehlikeyle karşı karşıyayız” dedi.

İYİLİKSEVER BİR DOKTORDU

Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahı Op. Dr. Kamil Furtun'un uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi, sağlık camiasını olduğu kadar hastalarını derinden üzerken, sosyal paylaşım sitelerinden doktor için taziye mesajları yayınlayan hastaları duydukları üzüntüyü dile getirmişlerdi. Başarılı çalışmaları ve hastalarıyla ilişkileri nedeniyle Dr. Kamil Furtun'un geçen 14 Mart Tıp Bayramı'nda Samsun Valisi Vali İbrahim Şahin tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildiğini belirten Dr. Ömer Dedebali, evli ve 1 çocuk babası Dr. Furtun'un köyden gelen hastalarına 'Yol parasının' olup olmadığını soracak kadar yardımsever bir insan olduğunu kaydetti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDETE SON!

Bu kadar iyiliksever ve mesleğine âşık bu kardeşimize yapılan hepimize yapılmıştır. Biz de bir nebze olsun farkındalık yaratabilmek için Delice ilçemizde tüm kamu kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımıza ve esnafımıza siyah kurdele ve lokum dağıttık. Dilerim bu yaşadığımız son acı olur. Bizler sizin evlatlarınızız, lütfen sağlık çalışanlarına şiddete son verelim ve sahip çıkalım” diye konuştu.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ