Delice´de muhtarlar ve Halk Günü toplantısı

Delice´de muhtarlar ve Halk Günü toplantısı

HER AY DÜZENLİ GERÇEKLEŞECEK

Delice´de muhtarlar ve Halk Günü toplantısı

Delice Kaymakamlığı´nca Muhtarlar ve Halk Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz da katıldı. Toplantıda muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını anlattı.

HER AY DÜZENLİ GERÇEKLEŞECEK

Belediye salonunda gerçekleşen toplantıda Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, ilçe müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlarda hazır bulundu. Toplantıda konuşan Vali Haktankaçmaz, halk günü uygulamasıyla vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelindiğini, vatandaşların ve muhtarların talep, şikâyet ve önerilerin alınarak sorunlara hızlı bir şekilde çözüm arandığını ifade etti.

TALEP VE ÖNERİLER ALINDI

Halkın taleplerinin birebir takipçisi ve sorunların çözümleyicisi olduklarını belirten Vali Haktankaçmaz, bu toplantılarda vatandaşlarla birebir, yüz yüze ve doğrudan iletişime geçtiklerini kaydetti. Delice ekonomisi hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, Delice ekonomisine katkı sağlayacağı düşünülen ve bölgede Delice Beyazı olarak bilinen üzüm çeşidinin yaygınlaştırılmasını istedi. Konya Ovası projesi (KOP) kapsamında sunulan ve ilk proje olan ?Delice-Hacıobası Köyü Sulama Tesisi Projesi?nin KOP tarafından kabul edildiğini açıklayan Vali Haktankaçmaz, Delice´de sulu tarımın artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda davetlilere Delice yöresine mahsus Arabaşı çorbası ikram edildi. Toplantı, vatandaşlarla muhtarların talep ve önerilerinin alınması ile devam etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü