DELİCE MARKA OLACAK

DELİCE MARKA OLACAK

DELİCE SANAYİ SİTESİ VE YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MERKEZİ YAPIM İŞİ İHALEYE ÇIKTI

Delice çiftçisi tarafından üretilen ürünlerin satışının yapılacağı ‘Yöresel Ürünler Satış Merkezi’ ihaleye çıktı. 24 Kasım’da gerçekleştirilecek olan ihale Delice Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak.  

Göreve geldiği günden bu yana marka ilçe olma yolunda çalışmalarını özveriyle sürdüren Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem,  7/24 hizmet odaklı ilçesi için çalışıyor. Belediye Başkanı Turgut Özdem,  son olarak ilçelerinin büyük eksikliğini hissettikleri Delice Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürünler Satış Merkezi yapım işinin ihaleye çıktığını ve ihalesinin 24 Kasım Salı günü saat 14.30'da Belediye Toplantı Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

Delice ilçesine 480 Ada 12 Parsel 19.027,09m² arsaya A.B.C.D olarak 4 Bloktan oluşan 50 Adet dükkanın içerisinde yer alacağı ‘Delice Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürünler Satış Merkezi’nin en kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Özdem, “ İlçemize önemli bir istihdam kapısı olacaktır. Büyük bir eseri daha ilçemize kazandırmanın gururu ile Delicemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ