Delice Ziraat Odasına yeni hizmet binası

Delice Ziraat Odasına yeni hizmet binası

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Delice Ziraat Odasına yeni hizmet binası

Yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Kırıkkale´ye bağlı Delice Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere, ilçe merkezinde aldığı yeni bina ile çiftçilerin yüzünü güldürdü.

GÜZEL BİNA OLACAK

7 yıldır başkanlık görevine devam eden Ziraat Odası Başkanı Gökdere, çarşı merkezinde aldığı 2 katlı binanın yapım tadilatına başladı. Giriş katta gelen çiftçilere, sorunlarıyla birebir ilgilenilecek. Sıcak ve rahat bir ortamda çiftçiler çaylarını yudumlarken, işleri kısa sürede çözüme kavuşacak. Bunun yanında binada başkan, mühendis odası, sekretarya yer alacak.

KAPILARI HERKESE AÇIK

Binada 150 kişinin aynı anda bulunacağı konferans salonu yer alacak. Konferans salonunda gelen çiftçilere eğitimler düzenlenecek. Aynı zamanda muhtarların toplanma alanı olacak. Muhtarlar toplanarak, bütün dertlerini paylaşma imkânı bulacak. Öte yandan isteyen sivil toplum kuruluşlarına Delice Ziraat Odası´nın kapıları sonuna kadar açık olacak. Sivil toplum kuruluşları, konferans salonunda sosyal faaliyetler yapabilme imkânı bulabilecekler. Öte yandan Delice Ziraat Odası´na ait olan ve atıl duruma düşecek olan bina, sosyal alanlar yapılması düşünülüyor. 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Delice´de 7 yıldır Ziraat Odası başkanlığı yaptığını açıklayan Delice Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere, ?Benim düsturum, halka hizmet Hakka hizmet oldu. Başkanlığım süresi zarfında çiftçilerimize ne gibi faydalarım dokunur diye hep kafa yordum. Çiftçilerimizin cebine daha çok para girmesi için uğraş verdim. Delice benim sevdam oldu.?dedi. Çıkacak binayı da 7 yıl önce kendisinin aldığını açıklayan Başkan Gökdere, ?Artık o bina bize dar gelmeye başladı. Yönetimle yeni bina alamaya karar verdik. Bunda da başarılı olduk. Yeni binamızın tadilatına başlandı. İnşallah önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek. Burada çiftçilerimize hizmet vermenin gururunu yaşayacağız? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü