Delice tek yürek, Mehmetçiğin yanında

Delice tek yürek, Mehmetçiğin yanında

MİLLET OLARAK TEK YÜREK OLDUK

Delice tek yürek, Mehmetçiğin yanında

Afrin operasyonu nedeniyle AK Parti Delice İlçe Başkanlığı ve İlçe Belediyesi tarafından camilerde Fetih Suresi okutuldu.

TEK YÜREK MEHMETÇİĞİN YANINDA

Afrin operasyonunda ordumuza muvaffakiyetler dileyen, AK Parti Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere, ?Uluslararası hukuk kuralları çerçevesinde ve Türkiye´nin meşru müdafaa hakkı gereğince dün başlayan Afrin Operasyonuyla ilgili olarak kahraman ordumuzun ve Mehmetçiklerimizin korunması ve muzaffer olması için Cuma Namazında Fetih suresinin okundu ve dualar edildi. Ordumuz, devletimiz, milletimiz ve askerlerimiz için. Gazamız mübarek olsun diyorum. Rabbim ordumuzu, askerimizi muzaffer eylesin. Devletimizin, milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Mehmetçiğimize her daim duamız sonsuzdur. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. Orduyla millet dayanışmasına devletimiz, milletimiz olarak hep birlikte gereken desteği verdik? diye konuştu. 

MİLLET OLARAK TEK YÜREK OLDUK

Gökdere, ?Türkiye terör belası ile yıllardan beri amansız bir mücadele veriyor. Bu bela kimi zaman vesayetçiler yoluyla, kimi zaman terör olarak önümüze geliyor. Kimi zaman asker kıyafetine bürünmüş hainlerin saldırılarıyla karşılaşıyoruz. Bu aziz millet en zor zamanlarda dahi bayrağına, vatanına, ezanına ve devletine sahip çıkmıştır. En son örnek 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara karşı burada bulunan kardeşlerimiz göğsünü siper etti, tankın gücünü yendi. Dünyanın neresine giderseniz gidin hiçbir milletin böyle bir mücadelesi yok. Böyle bir şehidi yok. Biz böyle kutlu bir medeniyetin evlatlarıyız. Devletin başı dara düştüğünde bayrağımıza en küçük bir tehdit olduğunda aziz millet olaya el koymuştur, el koymaya devam etmektedir. Biz cephelere oğlunu vatana kurban olsun diye ellerine kına yakarak yollayan bir milletiz. Can verdik ama bağımsızlığımızdan, bu cennet vatandan asla taviz vermedik? dedi.

TÜM KİRLİ OYUNLAR BOZULDU

Gökdere, ?Zaman zaman Güneydoğu´da sergilenen ayrılıkçı oyunlara bizzat şahit olduk. Kardeşi kardeşe kırdırdılar. 16 yaşında kurban eti dağıtan evladımızı vahşice katlettiler. Kadim şehirlerimizi, Diyarbakır´ı abluka altına almak istediler. Masum sivillerin hayatına kastettiler. Kur´an-ı Kerim´imize bile saldırmaktan geri durmadılar. Milletimiz bu oyunları bir bir bozdu. Bundan sonra da bozmaya devam edecek. Türkiye artık farklılıkları ile büyük bir zenginliğe sahip ülkedir. Bugün Türkiye´ye, Kudüs, Halep, Gazze, Arakan ve daha nice mazlum millet selamını ve duasını gönderiyor. Türkiye bütün terör saldırılarına rağmen kardeşliği ve barışı büyüterek tüm dünyaya güzel bir mesaj veriyor. Şehitlerimize sözümüz var. Gazilerimize borcumuz var. Türkiye´ye ve gelecek nesillere sevdamız var? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ