Delice, buğdayını kendi pazarında değerlendirecek

Delice, buğdayını kendi pazarında değerlendirecek

BELEDİYE BAŞKANINA ESNAF VE ÇİFTÇİDEN TEŞEKKÜR

Delice, buğdayını kendi pazarında değerlendirecek

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ilçede bir ilke daha imza atarak ilçeye Buğday Pazarı kazandırdı. 11 dönümlük arazi üzerine kurulan Buğday Pazarında kısa süre içerisinde 10 bin ton alım gerçekleşti. Hizmetten hem çiftçi, hem de ilçe esnafı memnun kalırken, ilçe esnafı ve çiftçiler Başkan Özdem´e yerinde hizmet dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.

İLÇEYE HİZMET DEVAM EDİYOR

Delice Belediyesi bir yandan altyapı, yol ve park çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan ilçenin refah düzeyini biraz daha geliştirmek için ilklere imza atıyor. İlçenin altyapı çalışmalarını tamamlayan Delice Belediyesi, ara yollardaki kilit parke çalışmalarını da sürdürüyor. Her mahalleye park projelerinin devam ettiğini hatırlatan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, 12 dönümlük içerisinde Düğün salonu, kapalı halı saha, voleybol ve basketbol sahaları, oyun alanlarının da bulunacağı büyük park projesinin aksamadan devam ettiğini söyledi. Başkan Özdem ilçeye yeni bir sanayi sitesi kazandırmak için harekete geçtiklerini, Samsun Yolu kenarında 11 dönüm arazi üzerine 24 dükkânlı küçük sanayi sitesi yapacaklarını vurguladı.

BUĞDAY PAZARINDA BUGÜNE KADAR 10 BİN TON ALIM GERÇEKLEŞTİ

İlçeyi birçok ilklerle tanıştıran Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem esnaf ve çiftçileri yakından ilgilendiren bir çalışmaya daha imza attı. İlçe topraklarında üretilen hububatın ilçe esnafında kalması için harekete geçen Başkan Özdem ilçeye buğday pazarı kazandırdı. Daha önce ilçe topraklarında üretilen hububat ürünlerinin Çorum Sungurlu ve Çerikli´ye götürülmek zorunda kalındığını, bu durumun ilçe esnafına büyük kayıplara neden olduğunu söyleyen Başkan Özdem, bu kayıpları buğday pazarıyla engellediklerine işaret etti. Buğday pazarında alımların başladığını belirten Başkan Özdem, şuana kadar 10 bin ton alımın gerçekleştiğini vurguladı. Pazara 60 ton kapasiteli kantar da kazandırdıklarını söyleyen Başkan Özdem, Buğday Pazarının ilçeye ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

BELEDİYE BAŞKANINA ESNAF VE ÇİFTÇİDEN TEŞEKKÜR

Önceki gün Buğday Pazarını ziyaret eden Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem´e çiftçilerden ve ilçe esnafından teşekkür geldi. Başkan Özdem ile bir süre sohbet eden çiftçiler ?Daha önce ürünlerimizi daha uzak yerlere götürmek zorunda kalıyorduk. Şimdi ilçemiz merkezine getirerek değerinde ürünlerimizi satabilme imkânını kazandık. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz? diye konuştu. İlçe esnafı ise ?TMO´nun kapanmasının ardından sıkıntılarımız büyümeye başlamıştı. Bizim alacağımız ürünleri Sungurlu ve Çerikli esnafına kaptırıyorduk. Şimdi hem biz kazanıyoruz hem çiftçimiz. İlçe ekonomisine de katkı oluyor. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Turgut Özdem´e teşekkür ediyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı