DELEGELERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENDİK

DELEGELERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENDİK

Temayül yoklamasının ardından kısa bir değerlendirme yapana AK Parti Kırıkkale Milletvekili A.Adayı Dr. Osman Acar şunları söyledi: ?İl, ilçe ve beldelerimizden gelerek oy kullanan bütün delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar Ak Partiye gönül v

TEVECCÜHE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İlk üçe giren Dr. Osman Acar, siyasete giren her insanın belli bir amacı, gayesi ve ulaşmak istediği hedefleri olduğunu söyledi. Acar sözlerini şöyle sürdürdü; ?Gelecek seçimlere değil gelecek nesillerimiz için çalışmak olacaktır. Bu hedefi gerçekleştirirken de üç hususa çalışma hayatımda dikkat ettiğim gibi siyasi hayatımda da dikkat edeceğim. Her zaman doğruyu söyleyeceğim ve doğruların yanında olacağım. Verdiğim sözün sonuna kadar arkasında olacağım ve emanete asla ihanet etmeyeceğim. Biz hemşerilerimizin bize gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olmaya çalışacağız. Onların oylarını kutsal bir emanet olarak algılayacağız. Siyaset uzun soluklu bir süreçtir. 10 Mart 2011 tarihinde 7 yıldır yürüttüğüm Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği görevimi bırakarak siyasete ilk adımımı attım. Geçen zaman içerisinde ben ve ekip arkadaşlarım gece gündüz çalışarak kendimizi haklımıza anlatmanın gayreti içinde olduk. Bu süreçte bütün ilçe ve beldeleri ziyaret ettik? diye konuştu.

 

3 SIFIR YAPARAK AK PARTİ İLE YOLA DEVAM DİYECEKTİR

?Bu ziyaretler gösterdi ki insana insan olduğu için hizmet ederseniz sizi asla unutmuyor ve vefasını gösteriyor. Bu geziler bize şunu gösterdi: ?Kırıkkale bizi tanıyor? bunu yakinen gördük. Ve gördük ki biz görev yaptığımız sürede halkımızın gönlüne yatırım yapmışız. Kadirşinas haklımız da vefasını temayül yoklamasında verdikleri oyla gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu vefakar halk Başbakanımıza da vefasını göstererek ve 12 Haziran?da da 3 sıfır yaparak Ak Parti ile yola devam diyecektir. Sonuçların bütün aday adayı arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız