Delege seçimi şaibeli

Delege seçimi şaibeli

1 Şubat'ta yapılacak olan Kırıkkale Ziraat Odası Kongresinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için yapılan seçimlerin şaibeli olduğu ileri sürüldü. Mevcut Başkan Orhan Öztürk'ün keyfi uygulamalarla seçime gölge düşürdüğü iddia edildi.

SEÇİMLER USULSÜZ OLDU

1 Şubat’ta yapılacak olan Kırıkkale Ziraat Odası Başkanlığı kongresinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için 29 Aralık 2014 tarihinde yapılan delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı ileri sürüldü. Mevcut Başkan Orhan Öztürk’ün ilçelerde ve köylerde yapılan seçimlere hile karıştırdığını ileri süren Yukarı Mahmutlar Köyü Muhtarı İbrahim Yöney, seçimlerin ilgili hiçbir kanuna uyulmadan gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

TUTANAKLAR İŞLEME KONULMADI

Oda seçiminde oy kullanacak 95 delegenin birçoğunun isimlerinin bulunmadığını iddia eden Yöney, seçimlerde tutulan tutanakların bazılarının ortada olmadığını bildirdi. Mevcut Başkan Orhan Öztürk’ün AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı olduğunu, seçimlerde görevini kötüye kullanarak istediği kişileri delege yazdığını, konuyla ilgili olarak da valilik ve ilgili şikâyetlerde bulunduklarını ifade etti. Tüm girişimlere rağmen seçimin yasalmış gibi gösterildiğini kaydeden Yöney, 1 Şubat’ta yapılacak Oda Başkanlığı seçimine gölge düştüğünü söyledi. Birçok köy muhtarının seçimlerden bile haberdar edilmediğini belirten Yöney, bazı muhtarların da bu konuda itirazlarının bulunduğunu kaydetti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü