Dek Kolejinde bursluluk heyecanı

Dek Kolejinde bursluluk heyecanı

Kırıkkale Özel Dünya Eğitim Kurumlarında (DEK KOLEJLERİ) 03-04 Mayıs tarihlerinde bursluluk sınavı yapıldı. Sınava 1200 öğrenci katılırken, öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

DEĞERLENDİRMELER SAĞLIYORUZ
8.9.10. ve 11. sınıflar için gerçekleştirilen sınava yaklaşık olarak 1200 öğrenci katıldı. 8. sınıflar için sınav süresi 120 dakika olurken, 9, 10 ve 11. sınavlar için sınav süresi 90 dakika oldu. Okul Müdürü Mehmet Genç yaptığı açıklamada “ Dünya Eğitim Kurumları (DEK) Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Sağlık Kolejleri faaliyetlerini sürdürecek. Öğrencilerimizin ilgi, beceri ve ihtiyaçlarına yönelik planlamaları yaparak, eğitim sürecini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz’’şeklinde konuştu.

BAŞARIYA ULAŞMALARINI SAĞLIYORUZ
DEK Kolej Kurucu Temsilcisi Taki Kaplan ise yaptığı değerlendirmede “Okulumuzun bu gibi faaliyetleri sürekli devam edecek. 20 yılı aşkın dershane tecrübesine sahip kurucu ve kadrosuyla DEK Kolejleri Kırıkkale’deki eğitim açığını kapatmayı hedefliyor. Ulaşılmak istenen hedefleri önceden belirlemek suretiyle eğitim basamaklarının her adımını ayrı ayrı planlayan rehberlik uzmanlarımızla öğrencilerimizin başarıya ulaşmasını sağlıyoruz’’dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ
Ayrıca bir özel okulda olması gereken eğitim öğretim standartlarını değiştireceklerini belirtti. Bu sebeple ilimiz veli öğrencilerine DEK Kolejindeki bir öğrencinin üniversite hazırlıkta okul dışında ek bir desteğe ihtiyacı kalmayacağını Dört yıllık eğitim sonunda Yabancı dil öğrenmiş ve konuşabilir olacağını Sosyal-Kültürel etkinliklerini de en üst seviyede yeteneklerini ortaya çıkararak yer alacağını söyledi. Kırıkkale halkına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti