DEK Koleji öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyüledi

DEK Koleji öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyüledi

GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ

DEK Koleji öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyüledi

Öğrencilerinin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Özel Geleceğe DEK Koleji, bahar şenlikleri ve yılsonu gösterisi düzenledi. Etkinlikler kapsamında minik öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyenlerden büyük alkış aldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR OLUYOR

Özel Geleceğe DEK Koleji, bahar şenlikleri ve yılsonu gösterisi düzenledi. Sayı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan Müdür Mehmet Genç, ?Okul öncesi eğitim kurumumuzun çocuğu genel kültür değerlerine duyarlı sosyal bir ortam içinde eğiterek onları Vatan, millet, bayrak sevgisini de kazandırarak Milli, manevi, ahlaki ve insanı değerlere bağlılığın gelişmesini hedeflemektedir? dedi.

BÜYÜK FEDAKÂRLIKLAR YAPTILAR

Müdür Genç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ? Çocuğun havaya, suya besine ihtiyacı olduğu kadar, karşılıklı ilişkiler karşılayacak düzenli ve sağlıklı bir toplum yaşantısına da ihtiyacı vardır. Sizler çocuğunuzun bu ihtiyaçlarının karşılanması ve bu değerlerin kazandırılması amacıyla 9 ay önce bize teslim ettiniz minicik yavrularınızı. Peki, bu kendileri küçük, ama yürekleri ve sevgileri kocaman çocuklarımız neler yaptılar.?

KÜLTÜRÜMÜZÜ KORUMALIYIZ

?Evet, 9 aydır biz büyüklerin bile bazen erken kalkmaya isyan ettiğimiz zamanlarda onlar küçük bedenleriyle ve uykulu gözlerle bıkmadan usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular. Sizler: Büyük bir heyecanla ama biraz da ; ?´Acaba alışabilecek mi, kaygısı ile teslim ettiniz çocuğunuzu bize. Ama onlara okul çatısı altında gösterilen sevgi, şefkat, sabır anlayış ve doğru eğitim ile bu kaygılar kısa sürede tamamen yok oldu? şeklinde konuştu.

GELECEĞİN BAŞARILI BİREYLERİ

?Gizli kalmış yeteneklerini bir bir ortaya çıkarmaya ve çok güzel sahneler koymaya başladılar. Sizler de gurur duydunuz onlarla, bizler de. En değerli varlıklarınız olan çocuklarınız, aynı zamanda dünyanın en güzel çiçekleridir. Bu çiçeklerin solmaması için onlara yeteri kadar zaman ayırın. Sevin ve ilgilenin. Onlara güvendiğinizi sadece sözle değil, davranışlarınızla da belirtin. Bu sayede mutlu, sevgi dolu ve başarılı birer birey olurlar.?



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı