Değişen dünya düzenine ayak uydurmak zorundayız

Değişen dünya düzenine ayak uydurmak zorundayız

AB BAKAN YARDIMCISI ŞAHİN, 16 NİSAN´IN TÜM TÜRKİYE´YE HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU!

AB BAKAN YARDIMCISI ŞAHİN, 16 NİSAN´IN TÜM TÜRKİYE´YE HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU!

Değişen dünya düzenine ayak uydurmak zorundayız

Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, 16 Nisan´ın başta Kırıkkalelilere olmak üzere bütün Türkiye´ye ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Değişen yenidünya sistemine ayak uydurmak zorunda olduğunu belirten Şahin, güçlü bir sistem kurulmasına ve bununla yola devam edilmesine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

DÜNYA DEĞİŞİM SÜRECİ YAŞIYOR

Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret ederek, yeni anayasa ve referandumla ilgili açıklamalarda bulundu. Dünyanın yeniden şekillendiğini, Amerika ve Avrupa Birliği´nin sistemlerinin gözden geçirildiğini belirten Şahin, tabuların artık yıkıldığını ve yeni bir dünya düzeni oluşabileceğini bildirdi.  Şahin, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin sadece Türkiye´nin içerisinden gelen bir zorunlu değişiklik olmadığını, aynı zamanda konjonktürün, yerkürenin içerisinden geçtiği değişim sürecinin de bunu gerektirdiğini ifade etti. Şahin, güçlü bir sistem kurulmasına ve bununla yola devam edilmesine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Şahin, 16 Nisan´ın başta Kırıkkalelilere olmak üzere bütün Türkiye´ye ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

VATANDAŞLARA SİSTEMİ ANLATIYORUZ

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tanıtmak için illeri gezdiklerini ve vatandaşlara sistemi anlattıklarını belirten Şahin, ?Sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarla bir araya gelerek bu sistem ne getiriyor, nasıl yenilikler getiriyor ve 16 Nisan sonrası hayatımızda neyi değiştirecek, bunları anlatacağız. İnşallah 16 Nisan, başta Kırıkkale olmak üzere bütün Türkiye´ye, milletimize ve daha da geniş anlamda bütün ümmete, insanlığa hayırlar getirir. Dünyanın yeniden şekillendiği bir süreç yaşıyoruz. Avrupa Birliği´nden, Avrupa kıtasından, coğrafyasından tutun da Ortadoğu´ya kadar yeryüzü yeniden şekilleniyor. Sistemler yeniden gözden geçiriliyor, tabular yıkılıyor. Avrupa ve Amerika bir daralma, kapanma sürecine girerken bakıyoruz ki Çin de bir açılma sürecine giriyor. Ezberlerin bozulduğu bir süreç yaşıyoruz açıkçası? dedi.

KIRIKKALE ÖRNEK BİR KENT

Vali Haktankaçmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkkale´de demokrasinin gereğinin yerine getirildiğini ve referandum yaklaşırken tatsız bir olayın olmadığını kaydetti. Gerek hayır cephesinin, gerekse evet cephesinin demokratik yollarla propagandalarını yaptıklarını belirten Haktankaçmaz, bu konuda herhangi bir sıkıntı olmadığını ve Kırıkkale´nin örnek bir şehir olduğunu söyledi. Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, daha sonra Valilik şeref defterini imzaladı ve Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ