Değerler sendikacılığı yapıyoruz

Değerler sendikacılığı yapıyoruz

Genç Memur Sen Kırıkkale İl Yönetimi Kırıkkale Vali Ali Kolat`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Genç Memur Sen'in değerler sendikacılığını da yaptığını söyledi.

YENİ ANLAYIŞ

Ziyarette konuşan Genç Memur Sen İl Başkanı Murat Memiş "Memur Sen sadece sendikal faaliyetler yapan bir Konfederasyon değil, değerler sendikacılığı da yapan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Genç Memur-Sen olarak biz Memur Sen’in bu Değerler Sendikacılığı Anlayışının bir Tezahürü ve taşıyıcılarıyız" dedi. 

 

DİRİLİŞ NESLİ

Memiş; "Amacımız Ülkesinde, yaşadığı Coğrafya da ve Dünya da meydana gelen her türlü zulmün, karşısında olan, mazlumun yanında olan “Farkında bir Gençlik” yetiştirmek. Mehmet Akif’in Asımın Nesli, Sezai Karakoç’un Diriliş Nesli, Nurettin Topçu’nun Beklenen Gençlik derken anlattığı iman, irfan ve bilgi ile donanmış, ahlaklı, vatanına, milletine sahip çıkan gençler olma hedefindeyiz’’ 

 

PROGRAM GELİŞTİRİYORUZ

Genç Memur-Sen olarak şuan Kitap Meclisi, Tecrübe Paylaşım Programı, Cumartesi Sohbetleri ve Geleceğe anlatılanlar adı altında periyodik olarak dört program gerçekleştiriyoruz dedi. Daha sonra İl Başkanımız Murat Memiş Kitap Meclisinin bu ay ki Kitabı olan Nurettin Topçu`nun Türkiye`nin Maarif Davası isimli kitabını  Ali Kolat` a hediye etti. Kırıkkale Valisi Sayın Ali Kolat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete İl Başkanı Murat Memiş, Başkanvekili Mesut Ulusoy, Başkan Yardımcıları Mahmut Halit Aksal, Ali Can Yorulmaz, Mustafa Semiz, Mümin Alptekin ve Nesibe Kılınç katıldılar. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ