Değerler eğitimi projesi

Değerler eğitimi projesi

Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve beraberinde Okul Müdürü Mehmet Korkmaz, rehberlik servisi öğretmeni Züleyha Nalçacı İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

BİLGİLER VERİLDİ

Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Galip Kocaman, okul yönetimi ve öğrencilerin kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kocaman, öğrencileri Jandarma Komutanlığı’ndaki sosyal alanları ziyaret ettirerek, vatanseverlik konusunda öğrencilere çeşitli bilgiler aktardı. Garnizon Komutanı Kocaman, tarihte vatanseverlik konusunda, bir annenin evladının başına kına yakarak vatan için, şehit olması için cepheye gururla gönderdiğinin önemine değindi.

 

VATANSEVERLİK DUYGUSU

Günümüzde ise vatanseverlik duygusunun aynı değerle devam etmesi gerektiğini belirten Kocaman, asker olmanın, vatana hizmet etmenin yanı sıra toplumdaki her bireyin üzerine düşen görev ne ise onu layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Okul Müdürü Korkmaz, değerler eğitimi kapsamında her ayın değerini öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yapılarak daha etkili hale getirdiklerini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ