DEÇYAD´dan Ramazan yardımı

DEÇYAD´dan Ramazan yardımı

HER SENE YAPIYORLAR

DEÇYAD´dan Ramazan yardımı

Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (DEÇYAD) her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

HER SENE YAPIYORLAR

Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (DEÇYAD) Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ve yönetimi ihtiyaç sahibi insanlara giysi yardımında bulundu.  Başkan Koçoğlu, ?Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yönelik geleneksel hale getirdiğimiz giysi yardım standımızı DEÇYAD derneği olarak açmış bulunmaktayız. Derneğimize Giysi ve Eşya yardımında bulunan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Bugün itibariyle yardımlarımızı dağıtmaya başlamış bulunmaktayız. Giysi ve gıda yarımında bulunmak isteyen hemşerilerimiz derneğimize ulaştırabilirler.?dedi.

BİLGİ VERDİ

Dernek hakkında kısaca bilgi veren Başkan Koçoğlu, ?Derneğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma çalışmalarını esas bilip yılın tüm aylarında faaliyette olup, yaptığımız faaliyetlerimizden yiyecek, içecek, yakacak, giyim, sağlık ve eğitim yardımları yapmaktadır. Bunlardan özellikle hemşerilerimiz ve işadamlarımızın büyük payı vardır. Kış aylarında ise arabaşı ve çiğ köfte geceleri düzenlemekteyiz. Bu türlü faaliyetlerde yardımcı olan çok değerli işadamlarına ve hemşerilerimize çok teşekkür ederim? diye konuştu.

ONBİR AYIN SULTANI

Ramazan ayının diğer aylara göre büyük bir yeri vardır. Çünkü Ramazan ayı on bir ayın sultanıdır. Çünkü Kur´an-ı Kerim bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Ayrıca bin aydan daha hayırlı olan "kadir gecesi" bu ay içerisindedir ve tabi ki oruç ibadeti de bu ayda yapılmaktadır.

BEREKET AYI

Ramazan ayını değerli kılan nedenlerden birisi, Kutsal kitabımız olan Kur´an´ın bu ayda indirilmiş olmasıdır. Yüce Allah Kur´an´da "Ramazan ayı insanları kurtuluş yolan götüren, doğruyu yanlıştan ayıran Kur´an´ın indiği aydır.  Kur´an´, Allah tarafından insanlara öğüt vermek ve yol göstermek için gönderilmiştir. Bu nedenle Kur´an insan için hayati değer taşır. Kur´an okumak bir ibadettir.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü