DEÇYAD iftar verdi

DEÇYAD iftar verdi

DELİCE, ÇERİKLİ, BÜYÜKYAĞLI, BÜYÜKAVŞAR VE KÖYLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (DEÇYAD), ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

DEÇYAD iftar verdi

Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (DEÇYAD), üyeleri iftarda bir araya geldi.

GENİŞ ÇAPLI KATILIM OLDU

Yapılan iftara Delice Kaymakam Vekili Muhammed Zennur Karasu Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Kırıkkale Federasyonları Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkale Sağlık Sen Başkanı Recep Akdoğan, İl Genel Üyeleri Remzi Öztürk, Hacı Ömer Örsdemir,  Oğuz Boyları Federasyon Genel Başkanı Ali İhsan Akkaya, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

DEVAM EDECEK

Yıldızlar Sofrası´nda üyelerini bir araya getiren Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, geleneksel hale gelen iftarların devam edeceğini söyledi.

KOÇOĞLU´NDAN TEŞEKKÜR

İftar sonrası duanın ardından konuşma yapan DEÇYAD Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, ?On bir ayın sultanı olan, Ramazan ayı etkinlikleri ve geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeğine, bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derneğimizin birlik, beraberlik ve kaynaşma çalışmaları göreve geldiğimiz ilk gün ki gibi Allah` in izniyle daha da üzerine katkı yaparak çalışıyoruz.? dedi.

YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR

Dernek hakkında kısaca bilgi veren Başkan Koçoğlu, ?Derneğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma çalışmalarını esas bilip yılın tüm aylarında faaliyette olup, yaptığımız faaliyetlerimizden yiyecek, içecek, yakacak, giyim, sağlık ve eğitim yardımları yapmaktadır. Kış aylarında ise Arabaşı ve çiğ köfte geceleri düzenlemekteyiz. Bu türlü faaliyetlerde yardımcı olan çok değerli işadamlarına çok teşekkür ederim? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü