Davutoğlu 1 Haziran'da geliyor

Davutoğlu 1 Haziran

MİTİNG ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

Davutoğlu 1 Haziran'da geliyor

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Başbakan Davutoğlu'nun 1 Haziran Kırıkkale mitingi öncesinde basın toplantısı yaptı.

BASINLA TOPLANTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk Başbakan Davutoğlu'nun 1 Haziran'da Kırıkkale'de yapacağı miting öncesi basınla bir araya geldiler. AK Parti İl Başkanı Akçay, Başbakan Davutoğlu'nun Kırıkkale mitingi tarihiyle ilgili olarak daha önce 4 Haziran'da düzenleneceği yönünde bir belirlemenin olduğunu ifade ederek, kesin tarihin 1 Haziran olduğunu söyledi.

3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Akçay, Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.  Her zaman olduğu bugünde diyoruz bizde durmak yok yola devam. Allah izin verirse ilimizde 3 milletvekilini alacağız. Bundan hiçbir şüphemiz ve endişemiz yok. Vatandaşımız sağduyusunu kullanacak ve Kırıkkale lehine ‘İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün' diyecektir. Bu konuda biz vatandaşımıza güveniyoruz. Ayrıca Pazartesi günü Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu saat 11.30'da ilimize gelecek. Bütün hemşerilerimizi mitingimize davet ediyoruz” dedi.

BİZ SÖZ VERİRSEK YAPARIZ

Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise, Vatandaşlarımızın bizden beklentileri oluyor. İstek ve taleplerini dile getiriyorlar ve bizden bazı konularda söz istiyorlar. Biz söz verirsek yaparız, söz vermezsek vatandaşımıza neden söz vermediğimizi anlatırız. Herkesin kendi problemi kendine çok büyük. İnsanlarımız AK Parti ve bizlere teveccühü çok iyi. Biz her hafta halk günü düzenleyerek, insanlarımızın problemlerini dinledik. Bizler önümüzdeki dönemde de halk günümüzü devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

SANDIKTAN ÇIKANA SAYGI DUYACAĞIZ

İktidardaki bir partinin tansiyonun yükselmesinden fayda göreceğini düşünmüyorum” diyen Milletvekili Adayı Ramazan Can, Ortamı germekten ziyade tansiyonu düşürücü beyanatlarda bulunmamız gerekiyor. Ben parti büyüklerimizin buna dikkat ettiğini düşünüyorum. Biz ilimizde kendimizi anlatıyoruz. Muhalefet partilere cevap dahi vermiyoruz. Muhalefet partilerimize bu konuda teşekkür ederim, onlarda kendilerini anlatıyorlar. İlimizde bir gerginlik yok. Son 14 günde medeni bir şekilde yolumuza devam edeceğiz, sandıktan çıkana hep beraber saygı duyacağız” diye konuştu.

3-0 OLACAĞINA İNANIYORUZ

Milletvekili Adayı Öztürk ise Siyasetçinin kendisine yakın olmasını istiyorlar. Bende mahalle, salon ve ev toplantılarında vatandaşlarımız ile bir araya geliyorum. AK Parti'nin kurumsal bir yapısı ve gücü var. Vatandaşımız hizmetin nereden geldiğini biliyor. Bizler ilimizde 3-0 olacağına inanıyoruz. Her şeyden önemlisi Kırıkkale'nin kazanmasıdır. 7 Haziran Genel seçimleri Kırıkkale ve Kırıkkalelilerin kazanacağı bir seçim olur. Allah ilimize ve ülkemize yardımcı olsun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız