Davetsiz misafir

Davetsiz misafir

Kırıkkale?nin Hüseyin Kâhya Parkı karşısında bulunan Rüveyda Tesettür Giyim Mağazası?na giren atmaca heyecanlı dakikalar yaşattı.

MAĞAZADA PANİK ORTAMI

Bir anda karşılarında atmacayı gören işyeri çalışanları neye uğradığını şaşırdı. Panikleyen kadın elemanlar sağ ve sola kaçışmaya başladı. Bir taraftan yardım isteyen bir taraftan da gizlenmeye çalışan bayanların koşuşturması yaklaşık yarım saat sürdü. Yarım saat sonra bir vatandaş atmacayı yakalamayı başardı. Kuşun yakalanmasıyla birlikte işyeri çalışanları rahat bir nefes aldı. Atmacayı yakalayan vatandaş, kuşu Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağına vermek üzere götürdü.

İLK DEFA GÖRDÜLER

Atmacanın mağazaya girmesiyle birlikte işyerinde çalışan kadın personelin panik yaşayarak sağ sola kaçışmaya başladığını açıklayan Rüveyda Tesettür Giyim Mağazası sahibi Hüseyin Yılmaz, kuşun nasıl mağazaya girdiğini anlamadıklarını söyledi. Hayatında ilk defa atmaca gördüklerini açıklayan Yılmaz, ?Kuşun nerden geldiğini anlayamadık. Kapıdan içeri girdi ve mağazanın tezgâhına kondu. Yarım saat süren mücadele sonunda kuşu ancak yakaladık.? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım